Teraz jest 17 paź 2018, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:46 
Offline

Dołączył(a): 9 kwi 2010, 14:36
Posty: 3
Gdy klikam "Join server" wyskakuje mi taki oto błąd

http://iv.pl/images/52582847465513784648.jpg

Specyfikacje sprzętu

Dual Core E5200 2.50Ghz x2
GeForce 9600GT 512mb
4GB RAM
Zasilacz 400W
Win 7 Ultimate x32


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Karta za słaba ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:50 
Offline

Dołączył(a): 9 kwi 2010, 14:36
Posty: 3
Nie obsługuje dx10 czy coś? Ej no kurde, kumpel gra jakoś na starszej karcie bez problemu ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Na jakiej ten kumpel gra...
ja na 9600GSO grałem ale komfort to to nie był, ~25FPS.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:14 
Offline

Dołączył(a): 9 kwi 2010, 14:36
Posty: 3
GeForce 8800 albo 8600 nie pamiętam dokładnie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:42 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
Pi3cyk napisał(a):
Karta za słaba ;)

Hahahahaha, kolego, jak nie masz o czymś pojęcia, to najlepiej nie odzywaj się.
Karta jest w dobra, do gry na niskich detalach (w BF3).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 gru 2002, 10:24
Posty: 723
Lokalizacja: Ruda Śląska
Procech jest słabiutki, nie dość że to dual core to jeszcze z niższej półki.
Zainwestuj w nowego kompa najlepiej, bo jak wymienisz proca to znowu grafa będzie wąskim gardłem niestety.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 23:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@Riv

Minimum 8800 GT, z tego błędu wynika że jest za słaba. Jak nie potrafisz czytać to nie mój problem ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 08:49 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2011, 10:20
Posty: 73
karta nie obsluguje directx 10
czyli wychodzi na to ze karta za slaba, albo nie zainstalowales dx10 tylko cos starszego :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@up

ma Win 7 więc jest DX 10

Nie da się edytować :/

@Finczi

Wejdź w C -> Pliki programów (x86) -> Origin Games -> Beta Battlefield 3 -> _Installer - > redist i stąd zainstaluj DX ;)


Ostatnio edytowano 2 paź 2011, 13:41 przez Piospi, łącznie edytowano 1 raz
połączono posty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 16:05 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2010, 19:46
Posty: 24
To nie wina sprzętu na pewno-sam gram na gorszym-procek E2200 podkręcony do 2.9 ghz oraz gf 9600gt.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 16:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@up

Jesteś taki pewny że nie wina sprzętu a z błędu wynika że tak, więc to że Tobie chodzi nie znaczy że innemu też będzie działać. To jest maszyna, wszystko jest możliwe i wg tego co pokazuje screen karta jest za słaba.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 17:31 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
Pi3cyk napisał(a):
@up

Jesteś taki pewny że nie wina sprzętu a z błędu wynika że tak, więc to że Tobie chodzi nie znaczy że innemu też będzie działać. To jest maszyna, wszystko jest możliwe i wg tego co pokazuje screen karta jest za słaba.


Mam Ci walnąć filmik jak gram w BF3 na low wprawdzie ale płynnie (na tej karcie rzecz jasna)?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 18:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Następny, tak samo jak armada23. Czytałeś tekst błędy na screenie? Chyba nie, wg tego co jest tam napisane to karta jest za słaba, widocznie coś jest z nią nie tak, dociera teraz?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:34 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
Karta nie jest za słaba, ale COŚ MOŻE BYĆ Z TYM KONKRETNYM EGZEMPLARZEM.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL