Teraz jest 17 paź 2018, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:24 
Offline

Dołączył(a): 29 lip 2011, 17:42
Posty: 6
Mam pytanie, w jaki sposób mogę sobie wejść w opcje battlefield 3 żeby np. zmienić sobie wymagania grafiki czułość myszy, wielkość ekranu itp..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Spawn w grze i wciskasz ESC


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 14:10 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 09:46
Posty: 12
To jest właśnie idiotyczne, jakby nie można było tego zrobić przed grą, lub jeszcze przed respawnem. A tak zaczynasz od spawna i zanim poustawiasz sobie wszystkie opcje, to można zginąć kilka razy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL