Teraz jest 17 paź 2018, 02:53

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2011, 20:42 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2010, 22:50
Posty: 268
Mam kompletnie mieszane odczucia po tej becie, niby wszystko pięknie i ładnie, dodadzą commo rose itd., ale jest i też dużo wad - rozgrywka strasznie przypomina Bad Company 2 w tym: samoloty są jak ślimaki, helikoptery są ociężałe a Caspian Border nie jest taki wielki i mimo wszystko ten Battlelog :/. Jak to pisał "Daymian": Wszyscy się jarają tym BF3 a tak naprawdę to nie ma czym. To Battlefield 2 był tym przełomem, bo bardziej robią na mnie wrażenie jego mapy dla 64 graczy a z tego co można zobaczyć w becie to pojazdy latające latają wolno i ociężale jak dla konsoli. Wszyscy próbują zaślepić sobie oczy piękną oprawą audiowizualną, nowością w grach - Battlelogiem a nie widzą mechaniki gry. Gdyby dali możliwość modyfikacji to kupiłbym od razu, a tak to z pewną niepewnością i tak kupię jako fan serii najlepszego (jak dla mnie) muliplayerowego FPSa z pojazdami, a czy będzie nim nadal to się okaże wraz z premierą BF3.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 21:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 paź 2011, 18:05
Posty: 134
Spodziewałeś się rewolucji, a to jest po prostu kolejny krok ewolucji. Stąd twoje rozczarowanie. Imo battlefield znów staje się najlepszym sieciowym shooterem (odbił pas polsatu grze killzone 2).
Nie rozumiem twojego zdania że pojazdy latają wolno i ociężale jak dla konsoli.
Mnie się gierka podoba. Choć też bym chciał coś bardziej trzymającego się tego co było przed bad company.
Teraz możemy sobie pisać i płakać że beta jest taka i owaka. Na ostateczne użalanie się poczekajmy do premiery.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 21:11 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2011, 18:17
Posty: 404
po 1 w BC2 nie było samolotów ;D

Moje zdanie:
Plusy:
+ Gra się przyjemnie, przy takiej oprawie
+ Udźwiękowienie jest na wysokim poziomie
+ Destrukcja i tak jest dobra jak na betę
+ Caspian jest duży(wiem bo grałem)
+ Stawianie broni na dwójnogu dodaje realizmu
+ Małe smaczki typu błysk z lunety, obrazenia z odłamków itp.

Minusy:
- Leżąc widać, że krzaki są położone nad ziemią a nie równo z nią
- Dosyć "pusta" przestrzeń na LOW(mówię tu o dużym zasięgu widzenia beż żadnej mgły albo coś tego typu)
- Bugi typu wpadanie pod mapę, ale to będzie wyeliminowane po becie(już zostało)

Co do ociężałych pojazdów to moim zdaniem lepiej ze latają wolno niż za szybko, przeleciałbyś mapę w 5sek. i musiałbyś zawracać, a tak jest wiecej miejsca na manewry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 22:01 
Offline

Dołączył(a): 4 wrz 2009, 18:21
Posty: 85
poruszony został temat mapki Caspian Border... ktoś raczyłby mi wyjaśnić w jaki sposób można na niej zagrać? bo przy filtrowaniu przeglądarki w Battlelogu i odhaczeniu tejże mapki, ciągle mam zero serwerów -_-...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 22:24 
Offline

Dołączył(a): 20 kwi 2006, 02:38
Posty: 126
Lokalizacja: wawa
Odczucia po becie napisalem gdzie indziej i nie będę sie dublowal,ale najlepszym pomysłem na stworzenie BFa3 to byłoby oddanie całego silnika graficznego panom od Forgotten Hopa i byśmy fizycznie mieli wszystko:) grafika i dynamika Frostbite,realizm i game play FH.Nie zmienia to faktu że parę rzeczy EA zapozyczyło totalnie z FH.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 22:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Bety już nie ma?

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 23:10 
Offline

Dołączył(a): 14 mar 2011, 17:10
Posty: 16
Fajna sprawa z tym EOD botem :) nie powiem idzie się uśmiać jak mijasz przeciwnika i podkładasz pakę :), zobaczymy jak będzie działał MAV. Claymory wracają do łask to dobrze bo w BC brakowało mi ich. Jest jeszcze SOFLAM i M224 mortar :). Kto wie co daje T-UGS?

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 00:18 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2010, 22:50
Posty: 268
1. Serwerów z Caspian Border już nie ma.
2. Beta oczywiście nadal trwa, ten wątek został stworzony by opisać odczucia po zagraniu w nią.
3. Claymory tak jak i C4 oraz moździerz dostanie Support a nie Recon więc Support w końcu ma wybuchowe argumenty :D. T-UGS działa jak sensor ruchu w BC 2 tyle że go się stawia jak to radio do spawnowania a nie rzuca.
P.S. Jeżeli chodzi o to skąd to wiem - wystarczy spojrzeć na "Broń i Wyposażenie" w Battlelogu, wszystkie rzeczy znajdują się po prawej stronie, nazwa pojawia się po najechaniu myszą (niektóre przedmioty nie mają jeszcze obrazków i opisów).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 00:35 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 01:24
Posty: 15
Minusy :
- orgin dodatkowy program co zajmuje Ram i wogle cos co nie potrzebne zeby uruchomic gre
- battlelog z poziomu przegladarki wolal bym w menu gry i uruchamiac gre z ikony (a tak to jakos to biednie wyglada jakby gra z przegladarki a nie hit 2011r)
- gra w druzynach - rzuca gracza automatycznie do najmniej licznego oddziału
- powinien byc tryb Conquest to jest prawdziwy BF a nie Rash odrazu kojarzy sie z BC 2 -zamet,gra zespolowa praktycznie nie istnieje, brak pojazdow
- czeste TK ciezko odruznic wroga malo kontrastowe umundurowanie
- mnóstwo baretek (moze jest jakas za nic robienie) i ta punktacja w tysiacach na koniec rundy (w BF2 lepiej mi sie podobalo 2 pk za zabicie i juz )
- system zniszczen chyba sie nie pokrywa z tym co na trailerach (pamietajmy ze to beta) powinno byc lepiej :)
- walka nozem - jak nie zadziala animacja zrywania niesmiertelnika to juz po tobie kroisz goscia i nic


Ostatnio edytowano 5 paź 2011, 22:47 przez Motodiabel, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 10:49 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
osobiscie zrezygnowalem z preordera,pozostalo czekac na nowego csa dla tych ktorzy lubia arcade fps bo takimi sa bf2/2142

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 13:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2006, 22:43
Posty: 168
Lokalizacja: Łask k/Łodzi
Ja też już się wypowiadałem w temacie na podforum BF3 Beta. Napiszę tylko że jeżeli rzeczywiście w tej grze tak często (i z niewiadomo skąd - kamperzy) będzie się ginąć to będzie można mnie spotkać tylko na CQ. Rush pójdzie w odstawkę.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 13:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2010, 12:53
Posty: 153
Lokalizacja: Wrocław
Dywan napisał(a):
osobiscie zrezygnowalem z preordera,pozostalo czekac na nowego csa dla tych ktorzy lubia arcade fps bo takimi sa bf2/2142

No tak... BETA to beta, ludzie-czego Wy oczekiwaliście? pewnie to wersja z przed pół roku...

_________________
Obrazek
Mój Kanał YouTube...
Forum Qam'a Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 14:43 
Offline

Dołączył(a): 20 kwi 2006, 02:38
Posty: 126
Lokalizacja: wawa
Jak to czego oczekiwalismy:)) dobrej gry i tyle.Nie wiem jakie jest dziwne podejscie do wszelkich gier wydawanych,wychodzi cos takiego jak beta i wszyscy sobie tlumacza tak aaaaaaa to tylko beta w dniu premiery bede mial 100% produkt.To kupujac samochod na dzien dobry dostaje wersje kartonowa z 1/3 mocy silnika bo produkt ktory zamowie i zaplace ma sie okazac 1000% lepszy?.Chyba kazda beta powinna pokazac same plusy gry a nie jej minusy ma przekonac potencjalnego niedowiarka ze ten produkt warto zakupic i zachecic moich znajomych do kupna tego produktu.Przy okazji znajac poprzednie produkcje EA i Dice doskonale sobie zdajemy sprawe jak wyglada latanie ich gier i obiecywanie ze bedzie lepiej.Jest to po prostu durne tlumaczenie wydawcow bo czekac juz nie moga,musza dotrzymac terminow wydawniczych wiec wypuszczaja twory zwane beta i tlumaczenia tez debilne bo "ciemny lud to kupi".


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 14:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2005, 21:02
Posty: 171
Lokalizacja: Danzig
Tak naprawde to ani to beta, ani demo. I teraz tylko nie wiadomo, czy to co widzimy, jest w rzeczywistosci okorjona wersja pelnego porduktu, ktory za miesiac trafi na polki w sklepach, czy tez to nieoszlifowana wersja sluzaca do testowani/ wykrywani bledow. Ot taki unik tworcow, kotrym moga odpierac ataki wpienionych graczy :)

_________________
Obrazek
Ronin(PL)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 15:13 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
TestyGier napisał(a):
Dywan napisał(a):
osobiscie zrezygnowalem z preordera,pozostalo czekac na nowego csa dla tych ktorzy lubia arcade fps bo takimi sa bf2/2142

No tak... BETA to beta, ludzie-czego Wy oczekiwaliście? pewnie to wersja z przed pół roku...



wersja z przed pol roku????? chyba sobie zartujesz...to nie jest zadna beta...tylko nazwane demo beta,a po co? po to zeby nikt nie powiedzial ze demo jest ******* bo bugi sa,gra jest skonczona,wypal plyty,pudelka,instrukcje,dystrybucja...na to potrzeba czasu a dla graczy takich jak ja sa inne priorytety jak ladna oprawa i kampiace dzieci bez skilla w krzakach,dlatego zrezygnowalem,wole postrzelac sie widzac przeciwnika i cwiczac aima zeby sadzic banie,niz lezec w krzakach przy respie z rpk i wycinac wszystkich po kolei,same samoloty nie maja dynamiki,lataja jak helki w bf2...mozna smialo strzelac do nich z czolgu,no skillowa gra, juz lepiej czuje sie przy red orchestrze 2

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL