Teraz jest 16 sty 2019, 05:42

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2011, 15:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2004, 22:14
Posty: 505
Lokalizacja: Manchester
Jak dla mnie walka piechota wyglada i ''dziala'' niesamowicie.
Oprawa naprawde robi wrazenie a poziom chaosu walki w niektorych momentach potrafi nabrac dosc ''realnego'' wydzwieku ( czyt. fajnie sie leje g*wno ze wszystkich stron ).

Model sterowania kwarcowym bohaterem jest calkiem spoko - chyba najbardziej dynamiczy jaki do tej pory widzialem, chociaz kucanie jak dla mnie jest mega za wolne ( sam ''upadek'' na kolano powinnien byc blyskawiczny- podnoszenie juz nie tak bardzo ).

Strzela sie milo, bron ''kopie'' i tylko brakuje oderwanych konczyn i rozsadzonych glow przeciwnikow do pelni szczescia :) :)

Na Caspian Border sobie nie zagralem - nie wiem czemu - ciagle staram sie dostac/znalezc jakis dzialajacy server ale chyba nie mam szczescia.

Tak po krotkiej rozmowie z kumplem ( nie do konca krotkiej :P ) doszlismy do wniosku ze skoro gra pokazuje juz taki potencjal w czasie BETY to po wyjsciu na rynek jako pelna wersja bedzie miotla wszystko co do tej pory wyszlo. Oczywiscie jesli wszystkie ( lub zdecydowana wiekszosc ) irytujacych bugow zostanei usunieta...

A propos bugow - taka mala dygresja - robimy zaklady ile patchow EA wypusci do bf3 :P ?

btw. smieszy mnie troche jak sie wypowiadaja o CALEJ seri Battlefield kolesie z data rejestracji 2011...... ale spoko..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 15:36 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
Lisek_M36 napisał(a):

btw. smieszy mnie troche jak sie wypowiadaja o CALEJ seri Battlefield kolesie z data rejestracji 2011...... ale spoko..


1000000000000% TRUE

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 16:52 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2011, 18:17
Posty: 404
To że zarejestrowali sie teraz to nie znaczy, ze nie grali w poprzednie czesci. Ja tez sie zarejestrowalem w tym roku a grałem w poprzednie czesci


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 16:52 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2011, 10:20
Posty: 73
dwa najgorsze bugi dzieki ktorym wylaczam gre, bo odechciewa mi sie grac :
1: Czesto gine od 1 kuli z byle jakiej broni (nie mowie tu o head shotach ze snajperki)
2: Uciekajac od strzalow, schowawszy sie za skala nadal dostaje *dmg
Dzis sprawdzalem to, lezac na skale. Strzelajacy do mnie przeciwnik prawie mnie zabija, chowam sie calkowicie za skala, przeciwnik nadal strzela, i trafia we mnie, wtedy ja gine. No masakra, czasem to potrafi byc takie urytujace ze wylaczam gre poprostu :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 16:54 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2011, 18:17
Posty: 404
W Becie jest tryb Hardcore chyba i dlatego sie ginie od jednej kuli.

ps. Zrezygnować z preordera po zagraniu w bete... totalni idioci ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 17:46 
Offline

Dołączył(a): 20 kwi 2006, 02:38
Posty: 126
Lokalizacja: wawa
U Panie nie określaj ludzi jak ich nie znasz,ma kaprys to robi co chce jego pięniądz,stać go to kupi 10 BFow i wypieprzy przy wyjściu do sklepu do kosza jego sprawa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 18:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Nie chce mi się opisywać całych wrażeń, tylko ostatnie.
Otóż dzisiaj ogarnąłem że w żadnej innej grze nie używałem zmian trybu single/auto tyle razy. Zawsze w grach dla mnie to był "dodatek" z którego korzystałem raz na rok albo nawet nie wiedziałem na co się to zmienia. Tutaj za to tryby zmieniam praktycznie non stop ;o W sumie niektóre bronie tego wymagają np. zbugowany AN-94 gdzie standardowo jest double shot a to się kompletnie nie nadaje na bliższe dystanse.
Szkoda tylko w sumie że za to rola noża strasznie spadła... Jedynie jak mam pewność że zabije z tą animacją to go używam :P A tak to nawet nie ryzykuje ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 19:58 
Offline

Dołączył(a): 15 mar 2010, 14:05
Posty: 1
Kolega napisał że denerwuje go jak ginie od jednej kuli?! Ta gra w poprzednich wersjach z tego właśnie słynęła. Co za przyjemność jak wywalsz w gościa cały magazynek a on biega dalej. Właśnie to mnie zraziło do BF:BC2. Grało się ja w Quake2. Ato chyba nie jest taka gra. W BF3 brakuje mi tylko systemu dowodzenia z BF2. Ktoś inny napisał że ta gra nie jest skillowa bo ludzie kampują w krzakach. Kolego graj w MOHa albo wCSa jak sam wspomniałeś. Seria BF miała być w założeniu symulatorem działań taktycznych. A szeregowiec snajperem nie jest. Niestety gry takie już nie są na topie. Teraz każda gra musi skupiać się na bezsensownej rzeźni i litrach krwi, bo to lubią dzieciaki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 20:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Asharak napisał(a):
Kolega napisał że denerwuje go jak ginie od jednej kuli?! Ta gra w poprzednich wersjach z tego właśnie słynęła. Co za przyjemność jak wywalsz w gościa cały magazynek a on biega dalej. Właśnie to mnie zraziło do BF:BC2. Grało się ja w Quake2. Ato chyba nie jest taka gra. W BF3 brakuje mi tylko systemu dowodzenia z BF2. Ktoś inny napisał że ta gra nie jest skillowa bo ludzie kampują w krzakach. Kolego graj w MOHa albo wCSa jak sam wspomniałeś. Seria BF miała być w założeniu symulatorem działań taktycznych. A szeregowiec snajperem nie jest. Niestety gry takie już nie są na topie. Teraz każda gra musi skupiać się na bezsensownej rzeźni i litrach krwi, bo to lubią dzieciaki.

Masz rację, teraz jest takie wielkie napier* na publikach bo dzieciaki tylko tak potrafią grać, no ale na szczęście sa serwery prywatne i turnieje:)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
kiedys byly inne priorytety i inny poziom na serverach,liczyl sie aim i movment,teraz licza sie skampione snipy w krzakach,ciekawe kto w tych bfach strzela na pixele? a co do daty rejestracji to chodzi o to ze ktos kto gral w battlefieldy dawno temu wie co to prawdziwy battlefield bo kiedy grali inni ludzie,bardziej skillowi, nie ktorzy to poprostu legendy z ktorymi bylo nie sposob wygrac,ale dzieci tego i tak nie zrozumieja

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 21:13 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2007, 17:44
Posty: 63
dywan, skończ wylewać żale. movement liczy się teraz jak nigdy dotąd, bo wygrywa ten, kto pierwszy zaskoczy przeciwnika. czasy, kiedy liczył się tylko dziki refleks odchodzą do lamusa, i dobrze. a priorytet wciąż pozostaje niezmienny - dobrze się bawić grając.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 21:23 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
sam skoncz,jak ci sie nie podoba ze sie ktos wypowiada to sobie zaloz forum i bedziesz robil co bedziesz chcial

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 21:44 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2010, 22:50
Posty: 268
Skill to jest wtedy jak zajdziesz tych camperów od tyłu i zarżniesz ich po kolei nożem a oni nawet się nie skapną, że wyrzynasz ich w pień :D. Właśnie dla takich sytuacji dają takie cudeńka jak np. moździerz czy lornetka do namierzania celów, która może okazać się niezastąpiona na mapie z ogarniętym pilotem A10 Thunderbolta/SU-25 Frogfoota.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 07:47 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2007, 14:05
Posty: 141
Battlefield 3, cóż...Wystarczyło by napisać iż wydałem 2000zł dwa dni temu, by grać na ultra z stałym fps'em...Lecz to będzie za mało. Gra ma świetny dynamizm walki, pierwsza gra gdzie granie supportem ma sens - kładziesz ogień, wróg pod suppresem gówno widzi, obraz się kosmicznie rozmazuje, twoja ekipa spokojnie może rushować - niestety, ktoś wyżej pisał...dzieciaki quake edition tego nie pojmują, dlatego będę szukał dobrego klanu, albo teamu do gry.

Sama oprawa graficzna jest zadowalająca, nie powala niestety, mam wrażenie że nawet crysis 2 wyglądał lepiej, ale samą mechaniką bfik nadrabia.

Płacze o leżenie w grze nie mają prawa bytu, jest cooldown podczas padania na ziemie, pamiętacie BF2? Dive i strzał? Tu tego nie uraczymy co jest wieeeeeeeeeeelkim plusem.

Modele broni wyglądają świetnie, niestety sam model ich celności i obrażeń pozostawia wiele do życzenia, ALEEEEEEEEEE jest lepiej niż w BF2 czy BC2.

Battlelog - jest lepszy niż przeglądarka serwerów w BFBC2, ale to jednak nie to czego oczekiwałem. Jednakże ujdzie.

Grałem na Caspianie, powiem tak - Nie wyobrażam sobie by te samoloty latały na tej mapie szybciej, jest ona za mała na to, a nie mogli wydać gry na PCty kombajny. Pamiętajcie że nie wszystkich stać na wydanie kafla kasy na modernizacje PCta lub jego zmianę, musieli myśleć o wszystkich, co im wyszło bo gra działa na 2rdzeniówkach wystarczająco dobrze by grać ( wiem z doświadczenia ).

Podsumujmy! Zamawiam pełną wersję gry :) Dziękuję


Plusy:
- Doskonała oprawa audiowizualna
- świetna mechanika strzelania
- animacje na 6+
- świetna dynamika, brak miejsca dla dzieci z adhd
- gra ma duży potencjał taktyczny, wystarczy mieć dobry team
- i wieeele więcej.

Minusy:
- Beta, niestety masa bugów.
- Problemy z wejściem na serwer.
- Przekłamania graficzne.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 10:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2003, 18:07
Posty: 561
Asharak napisał(a):
Kolega napisał że denerwuje go jak ginie od jednej kuli?! Ta gra w poprzednich wersjach z tego właśnie słynęła.

Co za bzdura.
Battlefieldy != OFP/ArmA

_________________
In Soviet Russia, lolis fap to YOU! || Best thing about HD anime? HD boobs. Gives a better definition to the curves.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL