Teraz jest 22 lis 2024, 22:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: BF 3 na konsole
PostNapisane: 27 paź 2011, 17:44 

Tak jak w temacie czy istnieją klany które graja na PS 3 i chętnie rekrutują ludzi którzy chcą ich reprezentować tak jak ja ? Proszę o odpowiedz. Wiem ze duza ilosc osob narzeka na granie w FPS na padzie ale z mojego punktu widzenia gra sie dobrze a jak ktos sie postara to i kupi specjalna myszke z klawa i adapterem aby grac, co nie zmienia faktu ze sony wypuszcza oficjalna klawiature i mysz dla gier fps na PS 3 w listopadzie. Proszę odpisywać tylko na temat klanów na PS 3, pozdrawiam

PostNapisane: 29 paź 2011, 01:50 

Można by coś zadziałać w tej sprawie,bo chętnie bym pograł z kimś w zgranej drużynie.Zresztą nie długo planuję zaopatrzyć się w HS a to bardzo ułatwia i umila rozgrywkę :) Jeśli chodzi o sterowanie padem to tylko kwestia przyzwyczajenia i treningu.BF3 to mój pierwszy BF na konsolę i wcześniej pograłem w betę.Ale we wtorek odpalając BF3 czułem się jak w domu :D No a co do tej myszki zobaczymy po recenzjach jak to się sprawdza.Bo jak na razie obecne sprzęty typu FragFX czy AimonPS zastępują analoga i te sterowanie wcale nie jest takie precyzyjne i wygodne.Chociaż zresztą wolę wygodnie w fotelu się rozwalić i w takim stanie mogę trwać 8)

PostNapisane: 29 paź 2011, 18:54 

Nie ma problemu, dodaj mnie do friends ardanis_pl, gram prawie codziennie po poludniu, chetnie bym zlozyl dobry squad z paroma osobami

Strefa czasowa: UTC + 2