Teraz jest 25 lis 2024, 08:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lut 2012, 15:25 

Witam,
mam niecodzienny problem, w skrócie powiem tylko tyle że pewnego razu siedząc przy BFie nastąpiło rozłączenie mnie z sesji jak akurat odradzałem się na respie. Po ponownym odpaleniu konsoli, klasa wraz z bronią którą wybrałem nie poprawnie się wyświetla , przy przybliżeniu nie widać celownika, a woogole nie widać bronie, jest pokazane tak jakby postać celowała tylko i wyłącznie w górę. Tak wygląda tylko na mapach z dodatku, na podstawowych jest ok.

Proszę o pomoc jak mogę się tego najszybciej pozbyć.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 8 lut 2012, 15:29 

A mógłbyś zapodać jakiś screen opisujący problem? Kumpel mi mówił, że na konsoli nie da się zrobić screenshota. Jeśli się pomylił i screena cyknąć się da - zrób screenshota. A jeśli faktycznie na konsoli nie da się robić screenów - łap za aparat fotograficzny i zrób zwykłe zdjęcie ekranu tak, żeby było widać problem.

Cóż, ja jestem wzrokowcem i wolę widzieć problem, a nie domyślać się, o co dokładnie chodzi.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 8 lut 2012, 16:04 

Jasne, tylko dopiero po 18tej, tak kończe prace.

Ogólnie to sprawa wygląda w ten sposób - byłem w trakcie rozgrywki, gdzie nagle po prostu wszystko padło podczas odradzania sie.
Po ponownym odpaleniu konsoli klasa wsparcie z bronią MG36 wyświetla się tak że, ręce postaci są skierowane ku górze, a broń jest też skierowana w górę.
jedynie gdy się czołk\gam lub biegnę , jest wyświetlana normalnie.
Zaznaczam że to dotyczy tylko map z Powrotu do Karkad. Na mapach podstawowych jest wszystko OK.
Próbowałem robić coś takiego tylko że w kontrolowanych warunkach, np. biegłem albo się czołgałem, podczas tego widoku " normalnego" a następnie wyłączałem konsole, miałem nadzieje że się uda. Niestety cały czas to samo ....

PostNapisane: 5 mar 2012, 20:16 

Bronie przeniesione na górę ekranu na mapach z BtK to norma, trzeba czekać na patcha.

Strefa czasowa: UTC + 2