lopata97 napisał(a):
Jestem z tych co grają na oryginałach. Więc o banie nie ma co gadać
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kupując konsolę dostałem GOLDA (3 miechy) podejrzewam, że jak wszyscy; kończą się za miesiąc, więc raczej długo nie pogram. Oczywyście BF'a mam z kodem i nie przepłaciłem moim zdaniem, bo dałem 140zł
. A jeśli to najlepsza sieciowa strzelanka to być może skusiłbym się na jakiegoś LIVE'a. Dzięki też o info, że Powrót Do Karkand tylko przez sieć.
Wieć pomówmy o strzelance sieciowej. Czy jest najlepsza, jakie plusy i czy warto. ;D ?
No przecież mówisz, że masz jeszcze golda przez miesiąc to spróbuj czy Ci się spodoba
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
. Ja Ci mogę powiedzieć tylko tyle, że dla gry w singlu nie kupiłbym ani tej, ani innej strzelanki. Te gry żyją w sieci i już.
Czy BF3 jest najlepszy? Nie wiem... Zależy kto co lubi. Ja posiadam tylko BF3, BFBC2 i COD:MW2. Mogę powiedzieć, że CoD odpada w przedbiegach, a BC2 (mimo iż starszy) w wielu aspektach jest lepszy niż BF3. Niemniej jednak trzeba zaznaczyć, że w BF3 gra teraz dużo ludzi, a BC2 powoli umiera. Mam rozegrane zaledwie (?) 180h w BF3 i daleki jestem od znudzenia się tą grą (choć wracam czasami do BC2).
Co mi się najbardziej podoba w BF3? Jety, ilość dodatków do broni, kontrola postaci, dynamika rozgrywki.
Co mnie zawiodło? MAPY
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
(((((((