Teraz jest 17 paź 2019, 15:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2014, 18:31 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2014, 18:27
Posty: 3
Siemka,
Mam battlefielda 3 na ps3 i mam otóż taki problem, gdy wchodze do gry jest wszystko ok, pokazuje mi główne menu, i wybieram sieć/kampanie, i pokazuje mi sie obecna mapa (obrazek) i mam wczytywanie, po krótkiej chwili znika to wszystko i pojawia sie czarny ekran z migającym w dolnym prawym roku prostokątem, tak jak przy wczytywaniu, tylko, że u mnie to się wczytuje w nieskończoność..

POMÓŻCIE MI PROSZE!

Pozdrawiam HuboO


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lut 2014, 18:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Pochwal się specyfikacją komputera.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lut 2014, 18:51 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2014, 18:27
Posty: 3
tak jak napisane wyzej PS3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lut 2014, 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Kapkę niżej jest dział konsolowy, tutaj jest rewir PC masterrace.
Spróbuj reinstalki, tylko na to pozwalają konsole.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lut 2014, 20:52 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2014, 18:27
Posty: 3
Reinstal pomogl, dziekuje bardzo!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL