Mój komputer:
NVIDIA GeForce GT550M CUDA 2GB (wersja sterownika 285,79) Intel(R) HD Graphic Family (wersja sterownika 8.15.10.2509) Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz Ram 4,00 Gb Typ Systemy WIN 7 Home Premium 64 - bitowy
Kontrolery(R)audio dla ekranów (wersja sterownika 6.14.0.3074) Realtek High Definition Audio (wersja sterownika 6.0.1.6482) Kontroler Audio HD Audio Kodek Audio ALC 269
DirectX 11.0
Mój problem wygląda następująco. Gdy uruchamiam grę za pomocą NVIDI to mam 2 FPS i problemy z dźwiękiem. Gdy przełączę karty graficzne i uruchamiam grę za pomocą zintegrowanej karty graficznej to mam 10-15 FPS. Przypuszczałem, że NVIDIA się zje***, ale sprawdzałem ją na innych grach i w każdym przypadku mam więcej FPS gdy grę obsługuje NVIDIA a nie zintegrowana karta graficzna (i to znacząco więcej).
Wymieniłem sterowniki kart graficznych na najnowsze, wymieniłem sterowniki od dźwięku i nic nie pomaga. Grzebałem w ustawieniach karty graficznej NVIDIA i probowałem różnych ustawień i nic nie pomaga. Straciłem cierpliwość i sam nie poradzę sobie z tym problemem. Proszę o pomoc.
|