Witam kupiłem oryginalnego Battelfield 3 i mam problem z jego instalacją opiszę poniżej kroki instalacji być może ja popełniam gdzieś błąd.
1.Wkładam CD 1 do cd-rom wyskakuje autoodtwarzanie 2.Klikam AutoRun exe. wyskakuje okno BF3 "Pomoc" "Instaluj" klikam w INSTALUJ 3.wybieram jezyk itp. zaczyna się instalacja ORIGIN 4.Założyłem konto w Origin i tu zaczyna się mój problem. Wyskoczyły dwa okna w których w nagłówkach jest napisane "Origin Beta" i "Origin - Aktywuj Battlefield3" to drugie okno jest nie co mniejsze i całe na biało i nic nie mogę w nim zrobić za to w oknie "Origin Beta" gdy wejdę w "koło zębate" i kliknę "podaj kod produktu" wyskakuje okienko też na biało i też nie mogę w nim nic zrobić. Wchodząc w tzw. zakładkę "Moje gry" jest napisane "NIE WYKRYTO ŻADNEJ GRY - z tym kontem nie jest powiązana żadna gra" i tutaj jest pies pogrzebany żywcem i I TUTAJ SIĘ MOJA CAŁA INSTALACJA ZATRZYMAŁA bo nie wiem co dalej mam zrobić.Czytałem coś o Battlelogu próbowałem się tam zalogować ale jest napisane,że najpierw mam "Kupić grę BF3 aby mieć dostęp do Battlelog" posiadam grę oryginalną. Konto mam założone na "ae" i "Origin" lecz nie wiem co mam dalej zrobić z wyżej opisanym problemem więc proszę was o pomoc. Gra i CD-Key posiadam oryginalne więc nie powinno być problemu z niczym a jednak jest.
Processor: AMD Phenom II Ram: OcZ 2 GB Grafika: nVidia GeForce 9600GT HDD: 1,5TB Sys.operac. Windows 7 32bit
|