jutro po pracy spróbuje, tym bardziej że będę musiał jechać do znajomego po ten system ponieważ znajomy ma orginalnego win7 64bit. Ale mam sceptyczne podejscie do tego. Nie spodziewam się aby to naprawiło mój problem. Ale warto spróbować jak ma pomóc.
Panowie, moja sceptyczność względem reinstalacji systemu na 64 bity była niepoprawna. Ponieważ moje szczęscie chciało aby mój znajomy właśnie z tą płytą instalacyjną poprosił mnie dziś w nocy o podwózkę na impreze. System porzyczyłem, zainstalowałem z moim kluczem. Gra zainstalowana. Wszystko chodzi jak należy, nic się nie grzeje, wszystko że tak powiem jak ta lala
Mam nadzieje ze problem się nie powtórzy jak znowu zaczne grać ze znajomymi na TS'ie etc. ponieważ słyszałem że to również może mieć wpływ poprzez sterownik dźwięku (podobnie jak w BC2) ale miejmy nadzieje że będzie ok.
Serdeczne dzieki za rade i do zobaczenia na polu bitwy.
rivQ
imo jeszcze tak na offtopie podczas gry "próbnej" wystrzeliłem że tak powiem dosyć dobrą głowe ponieważ jest to 679m w cel poruszajacy się jeepem. Niesamowite szczęscie ale troche mojej zasługi w tym jest. Jeszcze raz dzięki i see you soon