Teraz jest 28 lis 2024, 17:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 mar 2012, 14:48 

Witajcie drodzy forumowicze.

Ostatnio miałem problemy z komputerem i musiałem re-instalować Windowsa (7 pro) .

Jako, że formatowałem tylko jeden z dwóch dysków, zostawiłem folder z grą na tymże drugim dysku, by nie ściągać ich niepotrzebnie po raz drugi ( w końcu to ponad 13 Gb) .

No i teraz jest problem. Zainstalowałem origin , zalogowałem się na moje konto i chciałem odpalić BF3 przez ikonkę w tym folderze, jednakże taka bajka nie zadziała z oczywistego powodu, że pewnie nie mam wrzuconego BF3 do odpowiedniego folderu w Originie.

Teraz pytanie :

1. Gdzie znajdę ten folder, albo jaki powinienem stworzyć i tam umieścić pliki ?
2. Czy w ogóle jest możliwość uruchomienia BF3 z tych plików, nawet po skopiowaniu ?

Pozdrawiam

PostNapisane: 24 mar 2012, 15:36 

Odp. 2. Nie, bo rejestr nie ma zapisów BF3. Zostaje tylko reinstalacja.

PostNapisane: 24 mar 2012, 16:02 

Zacznij pobieranie BF3 na origin, zamorduj pobieranie i aplikację, skopiuj backupa BF3 w miejsce utworzonych plików (w ustawieniach Origin masz ścieżkę zapisu).
Oczywiście podczas tego zabiegu Origin musi być wyłączony.

PostNapisane: 24 mar 2012, 17:34 

Zrobiłem jak kazałeś... Po Odpaleniu Originu wyskakuje ikonka "Zainstaluj" Przy grze BF3. Klikam na nią i czekam ok minuty... PC pracuje pracuje mieli młóci przerabia, cały czas jest widoczny pasek niebieskawy "Instaluję" i w końcu... znowu się pojawia ikonka "Zainstaluj", Jak gdybym wgl tego nie kliknął

PostNapisane: 25 mar 2012, 17:01 

Działa. Zmieniłem język w Origin na angielski (US) , wyłączyłem go, podmieniłem folder z BF3 , uruchomiłem Origin i odpaliłem "repair install" klikając prawym na ikonę BF3.

Wszystko działa sprawnie. Do zobaczenia na polu bitwy ^^

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2