Teraz jest 28 lis 2024, 16:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ponawiam temta
PostNapisane: 14 lip 2012, 21:53 

Panie Modzie z góry przepraszam, że nie przeczytalem regulaminu, przez co musiałeś unieść się dumą i zamknąć temat, nie wystarczylo ostrzeżenie i skasowanie mojego editu, mój błąd, jeszcze raz przepraszam, problem w tym że to jest miejce gdzie moge znaleźć rozwiazanie, a zamykająć temat, wcale mi sie nie uda. Jak widać moderator to osoba która zamyka temat i to tyle, bardzo pomocnie. Nikogo nie obrażam, tylko wyrażam swoją opinie. W takim razie
Kod:
Witam, chciałbym prosić o pomoc, gdyż sam próbowalem już wszystkiego. Mianowicie mam następujący problem - PB kicking after 2 minutes volation 9006, mdt 5 bla bla bla, zanim moderatorzy dadzą mi bana, a userzy zwyzywają, prosze o doczytanie do końca. Sam próbowalem rozwiązać ten problem, reinstalacja PB, aktualizacja, aktualizacja i reinstalacja gry, instalacja na innym koncie windowsa, zabawa z portami, z routerem i nic. Problem może jednak tkwić w innym miejscu . Mam 2 Battlefieldy. Ten z lewej, to bf na ruskim keyu, kupilem go dawno dawno temu, kiedy przesiadałem sie z Xboxa na peceta i chcialem zobaczyc jak to wyglada na pc. Po prawie pół roku odpoczynku od gier multi, kupilem sobie normalnego bfa i okazuje sie, że nie moge grac, co mam zrobić, napisałem na battlelogu o moim problemie, ale nie jestem sam napisalem, do supportu, czekam na odpowiedź. Mysle ze rozwiazaniem bedzie usuniecie ruskiego bfa z orgina, ( tzn z dysku jest usuniety, wszysrtkie jego pliki itd, ale w programie orgin wciaz siedzi) niestety nie mam pojecia jak, przed instalacja wyczyscilem wszystko dysk, rejestr i gra wciaz tu jest. Prosze o pomoc

cd
Kod:
nie jest to chyba na prawde zwiazane z pb po mimo ze caly czas mnie kickuje, otoz mam zainstalowana gre sciagnieta z origina, ale problem w tym ze rosyjska wersja ma te sama sciezke, moze pb uznaje rosyjska wersje za złą, próbowalem zmienic ścieżki, w rejestrze także, robilem wszystkie fixy z battleloga, nawet przywraca;em domyslne ustawienia windows, bo dzieje sie to od czasu kiedy probowalem zwiekszyc predkosc jakims programem windows "nazwa ktora brzmi jak japonska", ludzie polecali, moze to zamknelo porty, ale sam nie potrafie tego odblokowac, bo w routerze nie mam takiej opcji, w windowsie odblokowalem, a mialetm tez jakjis program do portow i nie dzialal dobrze, nie wiem co mam robić

Panie Modze, prosze o pomoc a nie warna :)

PostNapisane: 14 lip 2012, 22:40 
Moderator forum

w poprzednim temacie napisałem
Twinn napisał(a):
Sprecyzuj temat wątku. W przeciwnym razie zostanie on zamknięty.

a Ty zamiast poprawić temat wątku zignorowałes mój post i pisałeś kolejnego posta. Po to jest regulamin żeby go czytać i przestrzegać. Jeśli chcesz w przyszłości być dalej użytkownikiem tego forum to radzę stosować sie do zasad zawartych w regulaminie.

Jeśli chodzi o Twój problem to pisz do supportu EA bo tylko oni Ci mogą z tym pomóc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2