Teraz jest 20 lut 2025, 13:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 paź 2012, 09:40 

Witam. Jak już napisałem w tytule tematu mam problem z BF3. Mianowicie jak wlącze kampanie to mi wyswietlaja sie reklamy, potem jest menu i jak chce zagrac nagle ekran robi sie czarny i "BF3 przestal działac" wywala do pulpitu. Ludzie na piratach graja w kampania, a ja na orginale nie moge. Zeby nie było nie mam zadnej rosyjskiej wersji. A w trybie współpracy mam tak, ze 2 pierwsze misje zadziałaja raz na jakis czas, zazwyczaj jest "Anulowano misje w trybie współpracy", ale w kazdym momencie moze sie scrashowac. W 3 misji EWAKUACJA jezeli mi sie odpali zawsze crashuje se gdy uwolni sie jakiegos goscia na poczatku, on wejdzie do jeepa i crash. Juz usuwalem TM z pliku bf, aktualizowalem sterowniki do karty graficznej, dziewkowej tez, oblokowalem porty, aktualizowalem PB. Nie wiem co dalej zeby to działalo. W multi czasem po koncu rundy mam tak, ze mnie wywala, ale to ponoc ma duzo osob. Moze ktos ma jeszcze jakies pomysly?
Mój sprzet:
INTEL CORE i5-2500K - 3.30 GHz, turbo 3.70 GHz, #4/4
KINGSTON 2x 4GB RAM DDR3
Grafika PCIex ASUS HD 6870 1024MB, DDR5, 256bit
Dysk SEAGATE 1TB, 64MB, 7200obr
Płyta główna GIGABYTE GA-Z77-DS3H
Windows 7 64 bit, najnowsze sterowniki

PostNapisane: 14 paź 2012, 21:11 

Istnieje dział "Problemy", mimo że ze strony głównej go nie widać (nie wiem zresztą dlaczego to już tyle czasy trwa ktoś mógł by z tym zrobić porządek). Musisz wejść w główny indeks forum i tam pod Battlefield 3 masz 4 działy...

PostNapisane: 15 paź 2012, 10:32 

Z tego co sie orientuje to jest w dziale problemy. Czytaj ze zrozumieniem, wszystkie sposoby, które znalazlem w internecie nie działaja!

PostNapisane: 15 paź 2012, 12:52 

Włącznie z odpalaniem gry na różnych przeglądarkach? W tym momencie to jedno mi do głowy przychodzi.
Jeśli chodzi o COOP to miałem taki sam problem zaraz po premierze BFa i winowającą był Avast. Podaję to bardziej jako ciekawostkę bo nie sądzę żeby jakikolwiek antywirus rok po premierze gry dalej robił takie akcje...

PostNapisane: 15 paź 2012, 15:59 

Tez o tym czytałem i próbowałem w Chromie, Operze, Firefoxie, a nawet (UWAGA!) w Internet Explolerze. I nic, też mam avasta teraz. Moze to przez niego. hmmm...

Strefa czasowa: UTC + 2