Witam.
Otóż posiadam dwa konta. Squire3k oraz 2 konto: Squir3k. To pierwsze konto założyłem jakiś czas temu i zapomniałem o nim na bardzo długo. Wczoraj kupiłem sobie oryginalną grę: Battlefield 3. Wkładam płytę z grą, instaluję, aż wyświetla się okno Origin. Więc zakładam nowe konto na ten sam adres e-mail, na którym było pierwsze konto (o dziwo technicznie powinno być to niemożliwe, a jednak). Dobra, kiedy BF3 się zainstalował, próbuję go włączyć, otwiera się Internet Explorer, a wraz z nim strona Battlelogu, aby wpisać dane z Origin. No więc wpisuję dane, a okazuje się, że są nieprawidłowe. Okazało się, że kiedyś założyłem już konto na tym samym adresie e-mail. Próbowałem zmienić adres e-mail na 1 koncie Origin, ale to nic nie pomogło, dalej nie da się zalogować do Battelog. Przypomnienie hasła do 2 konta (squir3k) działa bez problemu na "niepoprawnym adresie e-mail". Coś jest na rzeczy, bo sam origin drugiego konta wygląda nietypowo.
http://i.imgur.com/bew3T.png Jak widać brak prawej belki z opcją dodawania znajomych, zmiany statusu online na inne, brak zakładki "Sklep" itp.
Więc o co chodzi ?