Hej. Otóż mam taki problem , że po ok.20 minutach gry freezuje mi się gra z dzwiękiem i nawet cały komputer :/ Pomaga tylko wyłączenie zasilania bo nawet reset "nie aktywuje się"
Mój komputer:
System operacyjny: Windows 7 Ultimate 64bit
Service pack: 1
Ilość ram: 4096mb
Procesor: Intel core i3 2.93ghz (4CPUs)
Płyta głowna: MSI h55m-p31
Karta graficzna: ATI Radeon HD 5700 series GDDR5
Zasilacz:Modecom 500W
Próbowałem już wszystkiego , wszystkich tutoriali jak to naprawić i nic. Jeszcze miałem taki patent, ale coś mi nie działa ale mógłby zadziałać tylko nie wiem jak to naprawić.
Otóż próbowałem zrobić coś takiego w originie gdy wejde w "Moje gry" i mam bf3 , klikam na niego prawym i tam są 2 opcje "Sprawdź aktualizacje" i "Napraw instalacje"
Pomyślałem sobie że może zadziała . Najpierw sprawdziłem aktualizacje , robi się coś tam przez 5 sekund i wyskakuje błąd "Aby uruchomić grę Windows Vista musisz dokonać aktualizacji swojego systemu operacyjnego do wersji windows vista 6.0" O co kaman 0.o? No nic , kliknąłem w tą opcje Napraw Instalacje. Skanowało mi poprostu grę w poszukiwaniu błędów (czy nie ma jakiegoś pliku czy coś) i kiedy myślę że problem rozwiązany wyskoczył mi ten sam błąd -.- Zrobiłem więc tak wszedłem do głównego folderu orgin . Na ikonę origina -właściwości, --->zgodność i aktywowałem opcje "uruchom ten program w trybie zgodności z" i tu mogłem wybrać swój system operacyjny lecz go nie było , więc wziąłem "najnowszy" jaki był - windows vista service pack 2. Ale znowu wyskakiwał ten sam błąd. Nie wiem co mam robić...
Proszę o pomoc i pozdrawiam