Teraz jest 26 lis 2024, 02:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 sty 2012, 00:12 

Cytuj:
Kiedy Wy sobie zapamiętacie, że liczba rdzeni to nie wszystko?

Ale ja nie patrzę przez ten pryzmat. Po prostu ja Inteli nie trawię, od zawsze mam AMD i zero powodów do narzekania. Intele są droższe o wiele, a do BF3 wystarcza taki 960T w zupełności do grania na ultra (oczywiście z porżadnym GPU)

PostNapisane: 16 sty 2012, 00:19 

backbone napisał(a):
Cytuj:
Kiedy Wy sobie zapamiętacie, że liczba rdzeni to nie wszystko?

Ale ja nie patrzę przez ten pryzmat. Po prostu ja Inteli nie trawię, od zawsze mam AMD i zero powodów do narzekania. Intele są droższe o wiele, a do BF3 wystarcza taki 960T w zupełności do grania na ultra (oczywiście z porżadnym GPU)

Ja z kolei nie trawię AMD (a mam doświadczenie). Wyższa cena często z czegoś jednak wynika. Ale jak kto woli. Jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi brzydko pachną.

PostNapisane: 16 sty 2012, 00:28 

Dobra Panowie nie ważne kto co woli - ważne, że sprzęt daje radę i gra chodzi - a ja nie mogę się oderwać :) Jedyne co mnie chwilami irytuje to moje słabe początkujące umiejętności i kiepska broń - dostaję cięgi od doświadczonych graczy -ale jakoś nauczyć się trzeba.

PostNapisane: 16 sty 2012, 00:52 

mitny napisał(a):
Dobra Panowie nie ważne kto co woli - ważne, że sprzęt daje radę i gra chodzi - a ja nie mogę się oderwać :) Jedyne co mnie chwilami irytuje to moje słabe początkujące umiejętności i kiepska broń - dostaję cięgi od doświadczonych graczy -ale jakoś nauczyć się trzeba.

No nieważne. A co do cięgów. Zaczynałem z KD ratio 0.3 praktycznie. Teraz wyciągnąłem na 1.3 i cały czas się zwiększa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2