Teraz jest 15 kwi 2025, 22:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2012, 00:00 

pali960 napisał(a):
zainstalowałem DirectX 11.

Nie jest wykonalne by zainstalować coś nowszego w starszym urządzeniu które tego nie wspiera.
Wymagania DX dla BF3 to 10 dla Nvidii i 10.1 dla AMD/ATI.

PostNapisane: 1 lut 2012, 00:53 

I tu Cię zaskoczę. Windows 7 ma w instalce DirectX 11, więc jeśli masz windows 7, to masz też directx 11. Zawiera on w sobie DX 10, więc spokojnie można grać.

Co do mojego problemu. Czasami udawało mi się grać nawet 30-40 minut bez zwiechy, ale strasznie mnie to denerwowało. Dlatego ściągnąłem sterowniki ATI (niby specjalne pod BF3), a teraz BF wiesza się po 1-2 minutach. Dlatego moim zdaniem jest coś ze sterownikami, lub ustawieniami grafiki. Co o tym sądzicie?

PostNapisane: 2 lut 2012, 22:33 

I tak nie używa DX11 jak karta tego nie obsluguje.
Przy wyłączonym BFie też jest zużycie procka powyżej 10%?
Jeżeli tak to masz wira który podpina się pod proces gry aby nie zostać wykrytym. Spotykałem się z takimi przy czyszczeniu kompów

PostNapisane: 2 lut 2012, 23:09 

pali960 napisał(a):
System operacyjny: Windows 7 Professional 64x
Wszystkie nowsze gry (w tym MW3) smigaly bez problemowo...

//edit
Co robic? Odblokowywac trzeci rdzen? ;/ Jak zwiększyć wytrysk, ilość i jakość spermy i smak spermy. Dziękuję za odp. Z poważaniem.
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby się wydawać. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę... Dobrze, że jest gdzie pogadać.

PostNapisane: 4 lut 2012, 20:10 

jasieksz1992 napisał(a):
pali960 napisał(a):
System operacyjny: Windows 7 Professional 64x
Wszystkie nowsze gry (w tym MW3) smigaly bez problemowo...

//edit
Co robic? Odblokowywac trzeci rdzen? ;/ Jak zwiększyć wytrysk, ilość i jakość spermy i smak spermy. Dziękuję za odp. Z poważaniem.
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby się wydawać. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę... Dobrze, że jest gdzie pogadać.

Jesteś przezabawny.

Problem rozwiązany.

Wina leżała po źle dobranych sterownikach karty graficznej. Popróbowałem z różnymi i się udało. 20h bez zwiechy.

Bonusik.

jasieksz1992 napisał(a):
Po wielu eksperymentach uznałem, że najbardziej lubię, gdy ktoś mi pakuje w kakaowe. POLECAM! Spróbujcie!

PostNapisane: 6 lut 2012, 18:21 

Witam!

Oczywiscie ten sam problem co inni gra sie wiesza (freeze) na multiplayerze potrzeba ok 10-30min i koniec :)
Co do maszyny to:
Intel Core 2 Quad 2.66 (podciągnięty do)-> 3Ghz
4gb ram dd2
Ati Radeon HD 4850(1gb ramu ddr3)
Windows 7 Home Premium.
Po przeczytaniu mnóstwa porad co zrobić aby gra sie nie wieszała oczywiscie moje starania nic nie przyniosły.Jednak zauważyłem że gra wiesza mi się tylko z wyłaczonym PunkBusterem(co nie oznacza że gram na kodach/cheatuje mam gre zaledwie 2tyg. i ani myśleć o takiej grze)nie wiesza sie. Tzn. mogę grac nawet do 3 godzin i sie nie zawiesi, a z właczonym rzecz jasna wiesza sie.Czy ktoś spotkał sie z takim samym spostrzeżeniem/problemem? jak go rozwiązał.

Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam!

//edit
I pytanie ostatnie czy to moze być zwiazane z jakimś kolwiek błędem/bugiem programu PunkBuster?

PostNapisane: 6 lut 2012, 19:27 
Moderator forum

Błąd leży po Twojej stronie. Rozwiązanie bez trudu znajdziesz na forum.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2