Teraz jest 20 lut 2025, 13:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2012, 20:41 

Mofixil napisał(a):
triwet89 napisał(a):
mogłem 680 dać ale wolałem 590 w teście bardziej były dwie te wydajne niż ta jedna

Masz GTX560Ti.
GTX680 jest dużo wydajniejszy w przeliczeniu FPS/Wat.
Różnica między GTX560Ti w SLI a pojedynczym GTX680 nie jest warta tych dodatkowych 200W poboru mocy, zwłaszcza że z GTX560Ti zwyczaj są problemy, sprzedaj je i kup GTX670, całkowicie styknie.

Gdybyś zarabiał te 1200zł i miał utrzymanie na głowie to byś jednak myślał trochę bardziej na zbiciu poboru mocy by oszczędzić i mieć co do garnka włożyć...

Mam deja vu.

ta tylko wtedy różnica w cenie była znaczna nawet biorąc 2 a miałem ograniczone środki a monitorek też chciałem mieć jakiś a tak pozatym to jak sprzedam te to kupie inne lepsze od 680 a co bym miał w nim takiego lepszego jak narazie to nic
ale dobra nie kłućmy się że mogłem wziąść to albo tamto jedno jest pewne nigdy ale to nigdy nie wezme radeona
a pozatym nie jestem takim co ciągle przy kąpie siedzi on toper kąpa zmieniam co 5-8 lat :d jak faktycznie zajdzie potrzeba zmiany ale puki jest ps3 i xbox360 to zabardzo grafiki nie zmienią

PostNapisane: 9 paź 2012, 20:46 
Zbanowany

http://www.arest.pl/produkt/Karty-grafi ... 56GOC-1GI/

x2 to 1400zł, dołozyć 200zl i jest

http://www.arest.pl/produkt/Karty-grafi ... -DC2-2GD5/

a co do kasy i prądu... jest takie powiedzenie "jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi"

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 9 paź 2012, 20:49 

triwet89 napisał(a):
ta tylko wtedy różnica w cenie była znaczna nawet biorąc 2 a miałem ograniczone środki a monitorek też chciałem mieć jakiś a tak pozatym to jak sprzedam te to kupie inne lepsze od 680 a co bym miał w nim takiego lepszego jak narazie to nic
ale dobra nie kłućmy się że mogłem wziąść to albo tamto jedno jest pewne nigdy ale to nigdy nie wezme radeona
a pozatym nie jestem takim co ciągle przy kąpie siedzi on toper kąpa zmieniam co 5-8 lat :d jak faktycznie zajdzie potrzeba zmiany ale puki jest ps3 i xbox360 to zabardzo grafiki nie zmienią

Chociaż udawaj że to Ty zarabiasz na swoje własne utrzymanie a nie że właśnie skończyłeś drugą klasę podstawówki, proszę?

PostNapisane: 9 paź 2012, 20:55 

Mofixil napisał(a):
triwet89 napisał(a):

Chociaż udawaj że to Ty zarabiasz na swoje własne utrzymanie a nie że właśnie skończyłeś drugą klasę podstawówki, proszę?

OK OK SPOKO MOGŁEM NIE MOGŁEM ALE NIE CHCIAŁEM BO POCO JAK ŚMIGA NA MAX
do zamkniecia temat

PostNapisane: 9 paź 2012, 21:20 

triwet89 napisał(a):
OK OK SPOKO MOGŁEM NIE MOGŁEM ALE NIE CHCIAŁEM BO POCO JAK ŚMIGA NA MAX

To już wiemy że nie zarabia na siebie, skoro czytanie ze zrozumieniem go przerasta to już widzę jak te wszystkie papierkologie wypełnia.
Zamknijcie to, i ukryjcie gdzieś pod warstwą gruzu...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2