Teraz jest 25 lis 2024, 01:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 gru 2011, 17:58 

WItam wszystkich mam taki problem gdy bram w BF'a po około 5 minutach gry wywala mnie z serwerów próbowałem już na 4 serwerach i nadal to samo na battelogu pisze mi

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'AfGan17' (for 2 minutes) ... Violation

PostNapisane: 14 gru 2011, 18:21 

Takie głupie pytanie, cheatów na pewno nie ma?
To jedyne co mi przychodzi przy Violation, te trzy kropki to usunięta treść, losowy tekst czy tak już z siebie jest?

PostNapisane: 14 gru 2011, 20:53 

Nigdy w bfie żadnych cheatów nie miałem żadnych ulepszeń czy czegoś po prostu normalnie zainstalowałem i nie wiem czemu tak się pokazuje to

PostNapisane: 14 gru 2011, 21:12 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 0548/last/
Nie jesteś jedyny.
Możesz bawić się w reinstalacje PB, gry, systemu, sterowników, może to wina routera.

PostNapisane: 14 gru 2011, 23:55 

Wątpię żeby to byłą wina modemu mam zresztą neostrade i zmienne ip jeżeli o to chodzi ale na razie wszystko ok ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca :)

PostNapisane: 15 gru 2011, 10:08 
Moderator forum

viewtopic.php?f=152&t=40310

REGULAMIN FORUM BATTLEFIELD.PL

Cytuj:
4. PYTANIA:

a) żelazna zasada zanim zadasz pytanie uprzednio przeczytaj przyklejone tematy, które zawierają podstawowe kompendium wiedzy gracza Battlefield
b) zanim o coś zapytasz użyj 11 przykazania "opcji szukaj" search.php
c) zapoznaj się dokładnie z zawartością poszczególnych działów, być może znajdziesz w nich odpowiedź do nurtującego Ciebie problemu czy danej kwestii
d) pytania formułuj sensownie, tak aby każdy czytelnik zrozumiał ich treść

PostNapisane: 15 gru 2011, 13:20 

Witam, specjalnie się zarejestrowałem żeby Wam o tym napisać-mnie wywalili z belgijskiego serwera zaraz po zalogowaniu,powód: " Gracze z Polski nie są mile widziani na tym serwerze"
...

PostNapisane: 15 gru 2011, 15:48 

Niestey przyczyna moze lezec w PB, trzeba pobrac jego setup wrzucic do katalogu PB i zainstalowac dodac gre i uaktualnic pod bf 3 czy bfbc 2 pb. U mnie to pomogło. A co do kickow z serwerów to niestety jest tak ze panuje na wielu dyskryminacja. Tez mam bana bo inaczej tego nie moge nazwac na niemieckim serwerze. Grałem dobre 2 m-ce i było oki. Az pare razy sprzatnąłem admina który ładnie mowiac wsciekał sie ze majac duzo nizszy stopien ginie z mej reki. Skończyło sie tym ze teraz mam ciagle kika z ładna odpowiedzia twoj ping jest zbyt duzy ( anie jest bo na serwerze jest 57 -65 róznie a ja mam do 50 max) poszukaj blizszej lokalizacji. I kicha na serwer nie moge wejsc bo odrazu mnie kopie...

PostNapisane: 15 gru 2011, 17:48 

No właśnie ja mam ten sam problem i za diabli nie mogę go rozwiązać. Mam wszystkie części od BF2, bez cheatów bo by mnie to normalnie nudziło, wszystko orginały, zero porzyczania, komputer spełnia wymagania, bo przeca grałem w SP, PB zaaktualizowane w odpowiednich katalogach, BF3 zaaktualizowany jak się tylko da i nadal do diabła nie wiem jak ja niby mam to rozwiązać. Nadal PB mnie wywala z serwerów z PB. Ma ktoś pomysł? Zostaje tylko reinstalka gry? Instalacja była uciążliwie długo, to boje się, że odinstalowanie wszystkiego włącznie z PB, zainstalowanie i zaaktualizowanie wszystkiego było by jeszcze 3 razy bardziej uciążliwe...

PostNapisane: 16 gru 2011, 13:34 

Ja też mam ten problem i jak widać nie tylko ja. Znowu musieli coś schrzanić w patchu. Czekać tylko na jakąś łatkę lub fix.

PostNapisane: 18 gru 2011, 23:14 

Jest jakiś adres do EA Polska czy cus gdzie można napisać w ramach już totalnej desperacji? Jak znajdę czas to jeszcze poszukam na forum EA, ale mnie już szlak trafia z tymi serwerami bez PB...

PostNapisane: 19 gru 2011, 17:14 
Moderator forum

Piecha napisał(a):
Jest jakiś adres do EA Polska czy cus gdzie można napisać w ramach już totalnej desperacji? Jak znajdę czas to jeszcze poszukam na forum EA, ale mnie już szlak trafia z tymi serwerami bez PB...

http://help.ea.com/pl

Tytuł: Ukochany pb :)
PostNapisane: 26 gru 2011, 15:26 

Witam , wczoraj do godziny 23 grałem normalnie , dzis po zalogowaniu sie do gry wywala po 3 min i komunikat "Wyrzucil cie pb, powod pb kicked played "Pancerniczek" for 5 minutes Violation" , robilem reinstalla pb i aktualizacje nic to nie dalo :cry:

PostNapisane: 26 gru 2011, 16:50 
Moderator forum

A sprawdzałeś czy usługi masz uruchomione ??

PostNapisane: 26 gru 2011, 21:22 

Załatwione, można zamknąć

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2