Teraz jest 25 lis 2024, 00:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2011, 21:26 

Napisz dokładnie co zrobiłeś, żeby później następny nie zakładał tematu.

PostNapisane: 26 gru 2011, 22:24 
Moderator forum

Niech zgadnę .
Użył PunkBuster Services i uruchomił wszystkie usługi Punkbustera, ewentualnie uruchomił je ręcznie.

PostNapisane: 29 gru 2011, 16:40 

Dobra zacznę od tego, że uaktualniłem stery od grafy. Zainstalowałem wczoraj BF3 wraz z patch'em 3,9GB. Single działa normalnie na ultra ustawieniach. Próbowałem już wielu sposobów z podmianą folderu pb od osoby u której gra rzekomo działa - nic. Update ręczny - nic. Naprawa gry za pomocą Origin - nic.
Pytam się, jak do cholery naprawić ten problem, który występuje miesiąc po wydaniu gry? Specjalnie kupiłem dopiero miesiąc po, by nie mieć tych problemów, a tu jednak wydaje się, że 170zł poszło w błoto..
Rozwiązał ktoś ten problem?

PostNapisane: 29 gru 2011, 18:07 
Moderator forum

Tak. Jakieś 2 miliony graczy rozwiązało ten problem.
Polecam lekturę podwieszonych wątków.

PostNapisane: 29 gru 2011, 19:05 

Sokar44 napisał(a):

Boski jesteś, wszystko robiłem z podwieszonych tematów z tego forum, z zagranicznych i nic. Mogę jedynie grać na serwerach bez PB, gdzie jest pełno cheaterów.

PostNapisane: 29 gru 2011, 19:13 
Moderator forum

szajbson napisał(a):
Sokar44 napisał(a):

Boski jesteś, wszystko robiłem z podwieszonych tematów z tego forum, z zagranicznych i nic. Mogę jedynie grać na serwerach bez PB, gdzie jest pełno cheaterów.

czyli pewnie dales sobie spokoj po przeczytaniu jednego czy 2 postow... wroc do lektury a napewno uda ci sie to rozwiazac.

PostNapisane: 29 gru 2011, 19:16 

Twinn napisał(a):
szajbson napisał(a):
Sokar44 napisał(a):

czyli pewnie dales sobie spokoj po przeczytaniu jednego czy 2 postow... wroc do lektury a napewno uda ci sie to rozwiazac.

Polska mentalność, tylko narzekać, nikomu nie wierzyć, zawsze chcieć coś tylko dla siebie.
BC2 mam taki sam problem, też wywala po 2 minutach, a przez ostatni rok było normalnie.

@ a i jeszcze wiedzieć lepiej od innych co zrobili

PostNapisane: 29 gru 2011, 20:13 
Moderator forum

Przedwczoraj przyszedł do mnie dysk SSD. Zainstalowałem od nowa system i wszystkie Battlefieldy. I wiesz, wszystkie normalnie działają i znikąd mnie nie wywala. Tak samo jak moich przyjaciół. A teraz się zastanów czy to wina gry czy akurat Twojego kompa.

Masz oryginalny Windows ?? Nie używałeś jakiś dziwnych aktywatorów lub cracków ??

PostNapisane: 29 gru 2011, 22:44 

Sokar44 napisał(a):
Przedwczoraj przyszedł do mnie dysk SSD. Zainstalowałem od nowa system i wszystkie Battlefieldy. I wiesz, wszystkie normalnie działają i znikąd mnie nie wywala. Tak samo jak moich przyjaciół. A teraz się zastanów czy to wina gry czy akurat Twojego kompa.

Masz oryginalny Windows ?? Nie używałeś jakiś dziwnych aktywatorów lub cracków ??

Mam oryginalnego Windows'a, mam wszystkie aktualizację. Nie mam jedynie ściągniętego Service Packa 1. Żadnych aktywatorów ani cracków, po co skoro gra jest oryginalna..
Wina kompa to, to nie jest. Jakoś do tej pory BF;BC2 chodził normalnie, BF2 też, tak samo BF; Heroes. I jakoś nagle tydzień temu wszystkie dały 'dupy' i w każdej produkcji mnie wywala.
Dodam jeszcze, że odblokowałem porty, które podali na oficjalnym forum BF3 i nic. Usunąłem PB, zainstalowałem ponownie, zrobiłem ręczny udpate przy wyłączonym Originie i antywirusie i nic.

PostNapisane: 29 gru 2011, 23:32 
Moderator forum

skoro masz oryginalna winde to czemu brak sp1?

PostNapisane: 29 gru 2011, 23:55 

Twinn napisał(a):
skoro masz oryginalna winde to czemu brak sp1?

A umiesz czytać? Nie ściągałem go, nie widzę potrzeby.

PostNapisane: 30 gru 2011, 06:48 
Moderator forum

To teraz ściągnij CCleaner i poczyść sobie kompa wg tej instrukcji. Pokaż screen z zakładki Narzędzia -> Autostart

PostNapisane: 30 gru 2011, 10:16 
Zbanowany

a ja tutaj musze wesprzeć Sokara. Skończcie lamentować i wypisywać co chwile posty typu \"wywala mnie z gry\" \"dlugo wczytuje mapy\". Po pierwsze i najważniejsze.Jest tysiąc tematów problemo-podobnych wiec wystarczy spędzić troche czasu i poczytać wszystko.Najłatwiej lamentować,narzekać,marudzić.Prawda jest taka że jak macie nasrane w tych waszych superkomputerach to tylko i wyłącznie jest spowodowane waszym niedbalstwem i za cholere to nie wina gry a waszych \"wspaniałych\" sprzętów. U mnie na dwuletnim komputerze na dwujajowym procesorze 2.8(Oc do 3.2),4gb pamieci , windowsie 7 64 przy wymienionej ostatnio grafice i wczorajszym kupionym nowym zasilaczu wszystko chodzi normalnie.Nic nie wywala,wszystko sie wczytuje normalnie.Zero kicków czy to przez Pb czy jakieś tam błędy windowsa.Nic z tych rzeczy.Takie rzeczy nie mają prawa mieć miejsca jesli dbasz o system i podzespoły odpowiednio.Dodam że przed wymianą częsci (tj grafika,zasilacz) nie było wczesniej zbyt wielkich zgrzytów.Jak coś nie działa to wystarcza prześledzić Forum.Przede wszystkim zamiast wydawać pieniądze rodziców na pierdoły zainwestujcie w legalne oprogramowanie i na litość boską odkurzcie te swoje maszyny. Chłopak tutaj wam doradza programy i stara sie jak może naprowadzić was na własciwą ścieżke a wy dalej swoje.
zamiast płakać zacznijcie działać. Jak to mówią ... \"jak dbasz tak masz \"

pozdro Sokar!

PostNapisane: 30 gru 2011, 12:07 

schranzerr napisał(a):
a ja tutaj musze wesprzeć Sokara. Skończcie lamentować i wypisywać co chwile posty typu \"wywala mnie z gry\" \"dlugo wczytuje mapy\". Po pierwsze i najważniejsze.Jest tysiąc tematów problemo-podobnych wiec wystarczy spędzić troche czasu i poczytać wszystko.Najłatwiej lamentować,narzekać,marudzić.Prawda jest taka że jak macie nasrane w tych waszych superkomputerach to tylko i wyłącznie jest spowodowane waszym niedbalstwem i za cholere to nie wina gry a waszych \"wspaniałych\" sprzętów. U mnie na dwuletnim komputerze na dwujajowym procesorze 2.8(Oc do 3.2),4gb pamieci , windowsie 7 64 przy wymienionej ostatnio grafice i wczorajszym kupionym nowym zasilaczu wszystko chodzi normalnie.Nic nie wywala,wszystko sie wczytuje normalnie.Zero kicków czy to przez Pb czy jakieś tam błędy windowsa.Nic z tych rzeczy.Takie rzeczy nie mają prawa mieć miejsca jesli dbasz o system i podzespoły odpowiednio.Dodam że przed wymianą częsci (tj grafika,zasilacz) nie było wczesniej zbyt wielkich zgrzytów.Jak coś nie działa to wystarcza prześledzić Forum.Przede wszystkim zamiast wydawać pieniądze rodziców na pierdoły zainwestujcie w legalne oprogramowanie i na litość boską odkurzcie te swoje maszyny. Chłopak tutaj wam doradza programy i stara sie jak może naprowadzić was na własciwą ścieżke a wy dalej swoje.
zamiast płakać zacznijcie działać. Jak to mówią ... \"jak dbasz tak masz \"

pozdro Sokar!

Gdybyś czytał i się nie unosił, to byś przeczytał, o ile umiesz czytać ze zrozumieniem, bo widzę, że niestety nie. To dowiedziałbyś się, że jeszcze tydzień temu każda gra spod znaku BF działała mi normalnie, czy to BF2, czy BC2 i darmowe Heroes. Mam legalne oprogramowanie, Sokar się o tym przekonał więc skończ mi pieprzyć, że jestem piratem, bo zapewne masz więcej nielegalnych programów na kompie ode mnie, więc wyjdź, nie szukam osób, które sobie w to graja i nie mają problemów, szukam osób, które chcą pomóc.

@Sokar, czyściłem już wczoraj, ale jeszcze raz to zrobiłem dzisiaj. I nadal ten błąd; http://screenshooter.net/7748700/klcxuwb
Sprawdziłem też ping do Grupy Browar - 52ms
Stery od karty graf. tak jak mówiłem, już wczoraj zainstalowałem najnowsze; http://screenshooter.net/7748700/ebyoaff
Natomiast w BC2 błąd jest, że wyskakuje; PunkBuster kicked you coś tam coś tam IGNORING QUERIES
Screen z autostart; http://screenshooter.net/7748700/bwgakmr

PostNapisane: 30 gru 2011, 12:28 
Zbanowany

Czytać to ja potrafie i ze zrozumieniem.Nie napisałem że nie chce pomóc. Proponuję zaaktualizować PB ze stronki evenbalance.com , z resztą jest tutaj temat \"PB podstawy konfiguracji\" ,wiec skoro taki rozgarnięty jesteś to pewnie doskonale wiesz że tam powinieneś na początek zajrzeć . pozdrawiam ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2