Teraz jest 29 sie 2014, 11:58

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2011, 17:16 
Offline

Dołączył(a): 27 paź 2011, 17:12
Posty: 1
Witam
Doszedłem do misji polowanie (tej z myśliwcami) i nie mogę rozwalić uciekinierów, ten problem uniemożliwia mi dalszą grę. Uruchamiałem misie od początku i nie pomagało.Proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2011, 10:41 
Offline

Dołączył(a): 5 wrz 2011, 21:00
Posty: 8
Nie potrafisz ich namierzyc? w czym tkwi problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 paź 2011, 12:26 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2011, 14:38
Posty: 4
jaro01 napisał(a):
Witam
Doszedłem do misji polowanie (tej z myśliwcami) i nie mogę rozwalić uciekinierów, ten problem uniemożliwia mi dalszą grę. Uruchamiałem misie od początku i nie pomagało.Proszę o pomoc.


Ja miałem dokładnie ten sam problem, w moim wypadku pomogło ponowne wczytanie punktu kontrolnego.
Ta gra jest strasznie zabugowana, spróbuj wczytać jeszcze raz poziom, gdy problem się powtórzy wczytaj ostatni zapis i do skutku, na te chwilę nic innego chyba nie wykombinujesz. Ja miałem też problem z ostatnią misją, kilkanaście razy musiałem próbować, ale w końcu udało się.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 paź 2011, 13:52 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 26 paź 2011, 08:04
Posty: 62
Ja też tak miałem wczytaj punkt kontrolny i powinno działać

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2012, 20:52 
Offline

Dołączył(a): 27 lut 2012, 20:43
Posty: 1
Ja mam taki sam problem i przeładowywanie nie działa. Nic nie idzie w dobrą stronę, są zaznaczeni uciekinierzy, trafiam ich, ale też pojawia się jakaś taka plamka, nie jest to uciekinier ale po prostu błąd w grze. Zupełnie nie wiem co robić. Wymagania mam dobre, gre kilka razy przeinstalowywałem i Orgina też. Nawet punkbustera zaaktualizowałem, przeinstalowałem. Nie wiem co robić. Jedyne co mi przychodzi na myśl to... Czy ktoś nie ma save'a do początku 5 misji? w necie wszystko zostało zjedzone przez pobieraczka z którym już miałem sprawę w sądzie na tysiące zł. Niech ktoś będzie taki miły i wyśle mi ewentualnie swojego save'a jeśli to możliwe. na mojego maila jasiu15@onet.pl.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2012, 23:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3924
Miałem taki problem, pierwszy temat w dziale BF3 Problemy, pomaga rozpoczęcie kampanii od nowa ze zmienionym poziomem trudności.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 mar 2012, 00:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2011, 20:39
Posty: 11
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Miałem tak samo... Ikony ciągle się świecą, a tak naprawde ludzi tam nie ma? Wczytałem punkt kontrolny i się naprawiło.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL