Teraz jest 2 paź 2014, 14:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2011, 19:56 
Offline

Dołączył(a): 27 paź 2011, 19:32
Posty: 3
Cześć! Nie mogę zainstalować battlefield 3, a problem jest taki:
Po wybraniu instalacji pokazuję mi się origin i ściąga się ponad 11 giga.
Mimo tego, że na drugiej płycie jest ta sama zawartość.
Grę instalowałem tylko na jednym komputerze.
P.S
Oby szybko, bo mnie szlag trafi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 19:57 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2002, 15:00
Posty: 882
Lokalizacja: Żory
To się nie ściąga, tylko masz takie wrażenie.

_________________
a po alejach snów biegnie nas znów spora zgraja...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 20:19 
Offline

Dołączył(a): 27 paź 2011, 19:32
Posty: 3
Aha, ale czy to jest normalne że przy 44,60% zwalnia mi instalacja?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 20:32 
Offline

Dołączył(a): 27 paź 2011, 18:14
Posty: 3
sQt napisał(a):
Aha, ale czy to jest normalne że przy 44,60% zwalnia mi instalacja?


Tak. Musisz chwilę poczekać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 21:13 
Offline

Dołączył(a): 27 paź 2011, 19:32
Posty: 3
Dzięki za pomoc, chłopaki.
Jeszcze tylko zostało do pobrania: ok.100mb aktualizacji, bo już 300 mb pobrane i zabieram się do gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 22:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2003, 01:31
Posty: 26
Lokalizacja: Lubuskie
ehe, żeby to było takie proste :)
Zaraz nasmarujesz kolejnego posta, dlaczego mnie wywala?
Nie życzę tego oczywiście.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2011, 17:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 paź 2011, 09:58
Posty: 27
To witaj w klubie, dobrze chociaż że nie kupiłeś przedpremierowego z dodatkami ,których nie ma :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2011, 18:00 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3774
Gromback napisał(a):
To witaj w klubie, dobrze chociaż że nie kupiłeś przedpremierowego z dodatkami ,których nie ma :omg:

Są tylko trza pocisnąć EA.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL