Teraz jest 1 sie 2014, 15:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lis 2011, 14:48 
Offline

Dołączył(a): 5 lis 2011, 14:42
Posty: 3
Skąd pobrać oryginalnego Battlefielda 3??
Tak dokładniej to mój kolega który mieszka w Anglii kupił Bfa3 na płycie.
Niebawem mi da tego CD-Keya czy tam login i hasło do Bfa3 i chciał bym pograć ale nie wiem skąd pobrać tego bfa

Wie ktoś może gdzie mogę pobrać takiego Bfa3 za darmo jak posiadam CD keya??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 15:21 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2626
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Zakładam, że poprzez Origin'a.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 15:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
A ja na nie. To teraz może uratowac cię głos 3 osoby a więc kolego ... jestes na tak czy nie?
Tututudum...

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 20:51 
Offline

Dołączył(a): 30 paź 2011, 19:35
Posty: 2
[CIACH]

Piszący namawiał do złodziejstwa i jego post został edytowany.

Sokar44


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 21:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2010, 02:46
Posty: 551
Tyle, że w takim piracie może być wirus to raz, a dwa że instalacja będzie bez wpisania klucza. Akurat BF3 wcale nie musi działać z pirata. Najlepiej i najpewniej to zainstalować origin (który i tak jest wymagany do gry) i nim ściągnąć grę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 23:07 
Offline

Dołączył(a): 5 lis 2011, 14:42
Posty: 3
Hmm właśnie nie chce jakąś piracką wersje z torentów tylko oryginalną.
A może ktoś mi napisać jak to dokładniej jest?
A dokładniej to jak zainstaluje To Origon (słyszałem że to prawie jak steam)
1 Rejestracja w tym Origon jest za darmo??
2. Jeśli kolega ma tego bfa z płyty to on też bedzie miał konto Origon??
3. Jeśli będę chciał pograć to on będzie musiał podać mi konto do Origon i stamtąd ściągnąć Bfa (z jego konta)

Z góry dzięki za odpowiedź :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 00:07 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2010, 16:59
Posty: 16
Origin jest darmowy
Jest tam panel moje gry i masz tam wypisane gry zarejestrowane na koncie, każda z tych gier możesz w dowolnym momencie obrać.
instalujesz origin ze strony EA.
Kolega podaje ci passy do konta i dopiero wtedy ściągasz BF ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 09:38 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2409
Lokalizacja: Pyrlandia
viewtopic.php?f=152&t=39319

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 15:01 
Offline

Dołączył(a): 5 lis 2011, 14:42
Posty: 3
A mam jeszcze takie pytanie czy każda osoba która chce zagrać w Bf3 multi to musi mieć konto Origon??
Tak dokładniej mi chodzi jak kumpel ma Bfa na płycie czy to znaczy że on też musi mieć konto Origon??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 15:09 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2409
Lokalizacja: Pyrlandia
Konto EA, konto ORIGIN, konto gry Battlefield 3 to te same konto.
Wszędzie logujesz się tym samym loginem i hasłem.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL