Teraz jest 16 lip 2018, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1005 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 kwi 2014, 18:48 
Offline

Dołączył(a): 31 mar 2014, 19:20
Posty: 5
Mój drogi... Gra po uruchomieniu działała bardzo dobrze a to że Ty masz lepszy sprzęt nie znaczy że ci co mają słabszy nie powinni w ogóle grać. A czy przy zbyt słabym kompie też nie można pisać na forum na battlelogu?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2014, 19:11 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Primo
Na tym sprzęcie nie pograsz w przyzwoitych FPS.

Secundo
To nie nasza wina że masz za słaby komputer i nie nasza wina że BF3 ma takie wymagania a nie inne.

Tertio
By pograć w przyzwoitych FPS musisz zmienić procek na czterordzeniowy, kupić wydajną kartę (znajdziesz taką używaną już od ok 300zł) i dołóż ramu.

Koniec tematu.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2014, 23:18 
Offline

Dołączył(a): 1 maja 2014, 23:05
Posty: 1
Mam kilka problemów, kupiłem to gówno i same problemy, najpierw problem z zainstalowaniem, potem z uruchomieniem...
A teraz mam problemy:
1. Zbyt rozciągnięte jest okno wyświetlania BF3 przez co nie widzę wszystkiego...
2. Myszka nie działa na menu (w grze działa dobrze)...
3. Filmiki nie zawsze się wyświetlają w tym filmiki startowe, muszę kliknąć ALT + TAB i z powrotem filmik jest ^^ ale zaraz jak zgaśnie 1 i ma się pojawić następny znowu czarny ekran i powracamy do błędnego koła...

Sprzęt mam dobry, także to na 100% nie jego wina.

System: Windows 8.1 x64
Karta Graficzna:
a) Zintegrowana: INTEL HD 3200 (chyba tak było...)
b) Dedykowana: GeForce GT620M
Procek: Intel I5 (w każdym razie ponad min.)

W panelu sterowania GeForce mam przestawione, by BF3 używał dedykowanej karty z możliwie jak największymi ustawieniami.

Co robić? Jak to naprawić?

W sumie problem z myszką i filmikami pojawił mi się po aktualizacji WINDY z 8 do 8.1 (Gta SA; Metro Last Light działały ok, po aktualizacji, ten sam problem co z BF3 teraz...)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 maja 2014, 15:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Trix napisał(a):
Mam kilka problemów, kupiłem to gówno i same problemy,

Stary, nie nasza wina, że kupiłeś laptopa z żałośnie słabą kartą graficzną. Za słabą na BF3, gdzie często GT640 są za słabe a ty masz jeszcze słabszą. Mimo że laptop jest za słaby na BF3, to nie określałbym go jako g...o :D


Trix napisał(a):
Sprzęt mam dobry, także to na 100% nie jego wina.


Sprzęt może jest i dobry ale nie na BF3. Zadałeś sobie trud przeczytania wymagań gry ? Raczej nie ...

Trix napisał(a):
Co robić? Jak to naprawić?


Zagraj na sprzęcie, który będzie miał lepszą kartę graficzną niż twoje.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2014, 12:17 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2014, 12:07
Posty: 2
Witajcie, mam problem z grą, mianowicie jak włączam gre wyskakuje mi owy błąd mam Windows 7 po zainstalowaniu BF 3 z Origin występuję u mnie taki błąd mam zainstalowane DirectX 11

SS problemu: http://www.iv.pl/images/79903970572177835684.jpg

SS Mojego Komputera : http://iv.pl/images/24822446852013407241.jpg

z góry dziękuje za pomoc! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2014, 13:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Może i masz zainstalowany DX11 ale ten złom sprzed niemal dekady go nie wspiera z prostego powodu, DX11 wtedy nie istniał.
Nie ma szans by ta gra się uruchomiła na takim sprzęcie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2014, 15:13 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2014, 12:07
Posty: 2
Kolega ma prawie taki sam komputer, i działa bez problemu ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2014, 16:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
karoleek9 napisał(a):
Kolega ma prawie taki sam komputer, i działa bez problemu ;)

Nie masz pojęcia ile razy coś takiego widziałem. Widziałem również ludzi którzy rzekomo grali w BF2 na Atari 2600.
Nic mnie nie obchodzą wyimaginowani koledzy i ich rzekomo działająca gra, na tym złomie nie masz szans grać i ten antyk powinien zostać wymieniony najpóźniej w 2008 roku.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2014, 18:26 
Offline

Dołączył(a): 3 cze 2014, 18:17
Posty: 1
Cześć, witam!

Mam pewien problem, otóż mam najnowszą wersję DirectX, i podczas gdy wyskakuje mi pewien błąd..

BŁĄD:
Obrazek

SYSTEM:
Obrazek


Z góry dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2014, 19:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Nie pograsz na tym sprzęcie. Koniec.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 cze 2014, 15:10 
Offline

Dołączył(a): 8 cze 2014, 14:04
Posty: 1
Mam taki problem. Pobrałem se ostatnio BF3 za darmo, na Origin. Daję szybką grę lub inny tryb i wszystko ładnie się ładuje, i nagle wyskakuje "Program Battlefield 3 przestał działać".
To samo na trybie offline.

Laptop
System operacyjny : Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
Procesor : Mobile DualCore Intel Core i5-2410M, 2400 MHz (24 x 100)
Płyta Główna" Asus K53SC Series Notebook
Ilość ram: 4.00GB
Karta graficzna: Intel(R) HD Graphics Family
Nvidia GeForce GT 520MX
Moc i marka zasilacza: nie wiem jak sprawdzić (mam laptopa)
Rozdzielczość monitora: 1366 x 768


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2014, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 9 cze 2014, 22:52
Posty: 1
Linek ja bym Ci proponowal zmniejszyc rozde mi to pomoglo mam sprzet slaby jak na bf3
czyli amd anthlon x3 triple core processor 2.4ghz grafa ati radeon HD 4450 i 4gb ramu plus do tego winda siodemka 64bit
Zmniejszylem do rozdzielczosci nawet nie pamietam xD ale do wyzszej niz 600x480 chyba 800x720 nwm jak to bylo i w trybie pelno ekranowym
i smiga mi jak gta san Adreas na full detach. Tylko dodam zebys mial na najnizszych detalach gra jest piekna duza gra i wyklucza ona powiedzienie
"male jest piekne" :D pozdrawiam

EDIT:
Krysaldo tobie chyba na mozg padlo z taka grafa grac w taka gre. Ta Twoja karta graficzna jest zintegrowana i moze miec moze nawet i 32mb pamieci
mi na takim sprzecie na lapku nawet instalka sie nie chciala wlaczyc a mam oryginala bf'a i gram na Pecie


Ostatnio edytowano 10 cze 2014, 18:38 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sie 2014, 21:52 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2014, 21:44
Posty: 1
Witam. Mam pytanko. Czy poszedł by mi bf3 na najniższych ustawieniach i jakimś confingiem zwiększający fps-y.

Amd athlon 64 3200+ 1GHZ
1 GB RAM
Nvida geforce 7600 gs
Win7

Mam wkrótce dostać nową k.graficzną i ram.
Pomyślałem, że mi pójdzie bo gra bia hell's highway która wymaga 2,6ghz procka a na moim kompie było tak z 35-50 fps


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2014, 03:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Battl3Fr0g64 napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Czy poszedł by mi bf3 na najniższych ustawieniach i jakimś confingiem zwiększający fps-y.

Amd athlon 64 3200+ 1GHZ
1 GB RAM
Nvida geforce 7600 gs
Win7

Nie. Ma. Szans.
Battl3Fr0g64 napisał(a):
Mam wkrótce dostać nową k.graficzną i ram.


Nawet podwójne 295X czy TitanZ z terabajtami ramu nie uratują tego złomu.

Battl3Fr0g64 napisał(a):
Pomyślałem, że mi pójdzie bo gra bia hell's highway która wymaga 2,6ghz procka a na moim kompie było tak z 35-50 fps

Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2014, 13:16 
Offline

Dołączył(a): 28 sie 2014, 12:37
Posty: 13
Witam mam problem z grą ponieważ gdy chce ją włączyć wyskakuje mi takie okienko.
Dodam jeszcze parametry mojego komputera.

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Intel Pentium CPU G3220 @ 3.00GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT

Failed creating D3D device of at least version 10.0 on adapter "NVIDIA
GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)" with driver
"Unknown". Error is DXGI_Error_UNSUPPORTED ("Unsupported.").

This is typically caused by not having the minimum required DirectX suport in the GPU.
For NVIDIA GPUs, DirectX 10.0 suport is required.
For AMD and GPUs form other vendors, DirectX 10.1 suport is requried.

Nie mam pojęcia co z tym zrobić proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1005 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL