Teraz jest 22 gru 2014, 23:14

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lis 2011, 17:56 
Offline

Dołączył(a): 25 lis 2011, 17:32
Posty: 2
Nie wiem co się dzieję. W Origin wyskoczyła mi aktualizacja do BF3, po aktualizacji nic nie dziala multi, kampania i coop.
Próbując wbić na jakikolwiek serwer ciagle pokazuje mi czarny ekran nic więcej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2011, 18:35 
Offline

Dołączył(a): 3 paź 2011, 21:18
Posty: 48
Było, masz ruską wersję... i przez to to wszystko, poszukaj bo ja sę na tym nie znam...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2011, 19:37 
Offline

Dołączył(a): 27 kwi 2006, 11:20
Posty: 163
Lokalizacja: koło Oświęcimia
Ja zaś po patchu mam przy każdym pierwszym uruchomieniu czarny lub biały ekran z komunikatem że BF3.exe wykonał błąd ale przy ponownym wbiciu na serwer już smiga bez problemu. Dodam że Radzieckiej :twisted: wersji nie mam ;P

_________________
Pipka :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2011, 19:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2010, 11:09
Posty: 218
Max PL napisał(a):
przy każdym pierwszym uruchomieniu czarny lub biały ekran z komunikatem że BF3.exe wykonał błąd ale przy ponownym wbiciu na serwer już smiga bez problemu. Dodam że Radzieckiej :twisted: wersji nie mam ;P

Tak mam i ja i co najmniej dwóch moich kolegów. Dodam, że przed patchem było identycznie.

_________________
Pzdr, Tomek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 00:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2009, 10:59
Posty: 139
Skutki battleloga i origin ... ten bf3 dobija :| . Najpierw podłączam się do serwera , pisze bf3 przestał działać , za drugim razem po tym błędzie "could not join to serwer(1)" , za trzecim could not join to serwer(3) . Miała być taka fajna gra , a jest szajs ;(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 03:31 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2011, 14:09
Posty: 9
Powyższy problem pojawia się przy rejestrowej zmianie języka, przypominam lokowanie:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3\

W celu rekonstrukcji zmienionych przez edycje rejestru wpisów 'unicode' oraz tablic znaków trzeba podmienić poniższe pliki.

[...CIACH...]

Pozdrawiam.

Linki usunięte z powodu wątpliwości co ich legalności. EA umieszcza pliki na serwerach znanych z dystrybuowania warezu ??? :stupid:

Sokar44

_________________
Electronic Arts Polska Sp. z o.o.
Telefon:+48 (22) 575 70 00
Faks:+48 (22) 575 74 00
ul. Iłżecka 26
02-135 Warszawa Polska


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 07:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 maja 2010, 12:21
Posty: 30
Łooo EApolska - :) odezwalo sie na problem ktory juz opisalismy 2-3 dni temu i dalismy rozwiazanie :D
chyba nawet nie fikcyjne :) gratulujemy odezwu - i czekamy na reszte odpowiedzi co do bledow :P rozpoznamy, damy powody ,przyczyny, rozwiazania, i czekamy na wasze przekopiowanie :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 12:05 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2011, 11:54
Posty: 4
Witam

Mam problem. Po zainstalowaniu ostatniego patcha. Gra się włącza, tylko.. słychać dźwięki z ładowania mapy, ale nie widać ekranu.

Proszę pomóżcie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 12:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2011, 21:58
Posty: 165
Lokalizacja: Chełm
POMOCY !!!!! Po tym patchu mapa mi się ładuje gram minutę i pisze "program battlefield 3 przestał działać " przed patchem tego nie było ( może raz czy dwa na jakieś 7 h grania ) więc co robić POMOCY !!!!!!

_________________
http://bf3stats.com/stats_pc/SzYmCiO_1980


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 13:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2379
Lokalizacja: Pyrlandia
viewtopic.php?f=152&t=39485

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2011, 14:01 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2011, 11:54
Posty: 4
System operacyjny : Windows 7 64 bit
Service Pack: 1
Ilość ram: 5 gb DDR2
Procesor : Intel Core2 Quad Q8400 4x 2.7GHz
Karta graficzna: GeForce 9600GT 512 Mb DDR3
Moc zasilacza: pisze "230VAC"

No i problem:

Po zainstalowaniu ostatniego patcha. Gra się włącza, tylko.. słychać dźwięki z ładowania mapy, ale nie widać ekranu, w ogóle co się dzieje. Jest tylko Czarny ekran. Przed patchem wszystko działało jak należy.
Proszę pomóżcie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2011, 00:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2010, 20:30
Posty: 28
Mam podobny problem : po zakończeniu rozgrywki czarny ekran, brak jakiejkolwiek reakcji, reaguje tylko na CTRL+ALT+DEL . Z góry zaznaczam, że nie jest to reguła że po każdej rozgrywce muszę resetować PC, ale ten wnerwiający czarny ekran zdarza się co jakiś czas. Co to oznacza? Czy może to objaw wyłączania się serwera z grą?
Jakieś sugestie?

System operacyjny : Windows Vista™ Home Premium
Service Pack:2
Ilość ram: 4 GB
Procesor : AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.2GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 460 SE 993 MB
Zasilacz : Corsair 850W

_________________
Obrazek
::: don't cry when you die :::


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: CZarny ekran
PostNapisane: 28 lis 2011, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 28 lis 2011, 20:42
Posty: 2
Witam od patcha mam czarny ekran.Mam ruska wersje ale jesli by o to chodzilo to klucz bylby zbanowany lub by chodzily ruskie serwy a tu nic. Prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2011, 21:15 
Offline

Dołączył(a): 3 wrz 2003, 14:06
Posty: 371
potrafiłeś napisać posta, to pewnie czytać też umiesz. to przeczytaj z dziesięć postów niżej.

do kosza.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2011, 21:23 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2011, 16:11
Posty: 3
Ta gra to istny problem , gowno zrobisz masz czarny to bedziesz mial i nici z grania problemow juz jest z 8 globalnych .
Mozesz opylic ta gre jakiemus frajerowi lub czekac , tylko na co ??

P.S Ja mam biale czrne a nawet zielone i jeszcze 5 innych problemow z ta gra , jest to najgorszy badziew jaki kupilem swego czasu .


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL