Witam. Kupiłem sobie na gwiazdke gre Battlefield 3. Zacząłem od przejścia Kampani z czy mnie miałem żadnych problemów... przeszedłem w 3 dni no i zainteresowałem się Multiplayerem... I zaczęły się schody gdyż czasami mogę pograć a czasami nie i nie wiem wogóle dlaczego?!... Kampanie przeszedłem na ustawieniach HIGHT ! na ULTRA jużnie chciało pójśćtak gładko a szkoda... Teraz opiszę swój sprzęt gdyż może to z nim związany jest problem lecz wątpie... Laptopa kupiłem we wrześniu 2011r.
Sprzęt Laptop!:
-Intel Pentium processor P6100 (2GHz, 3mb L3 cache).
- NVIDIA GeForce GT 420M 1024MBVRAM (dodatkowo zainstalowany sterownik NVIDIA 285.62 BETA)
- 4GB DDR3 Memory
Mianowicie co się dzieje!
Loguje się na Battlelog i odpalam polski server g4g TDM.. i praktycznie na tym gram. Lecz! Wchodze do gry i gram przez 1,2 rudny normalnie na USTAWIENIACH standardowych ale "NISKI-wszystko" i nadal to się dzieje a mianowicie ... gram gram gram i nagle zaczyna się runda i znika mi bron ! I wogóle ludzie mi się ładują jakieś kilka sekund zanim dostrzege że to wróg. Myślałem że mam lagi.. przez internet ale NIE! PING 20... a na serverze widze ping 8...przez ORIGIN! Zdarza się też że gram normalnie całą mapę ale zas jak załaduje drugą to odrazu od pierwszej rundy nie widze wroga ani swojej broni ... tak jakby tekstury sięod nich nie ładowały..
Proszę was o pomoc... szukałem po internecie różnych rozwiązań ale nic nie pomogło nawet wgrałem jakiś cfg kogos innego ale mi się nawet nie ładuje a ja jestem zbyt zielony w tym żeby może coś sam zrobić dlatego znalazłem to forum i szukam pomocy może mi coś doradzicie i wkońcu zaczne normalnie grac
Proszę was o pomoc. Dziękuję
Pozdrawiam Przemek.