Teraz jest 28 lis 2024, 22:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sty 2012, 17:50 

Witam. Na wstępie szczęśliwego nowego roku, ale przejdźmy do problemu. 30-tego Grudnia kupiłem Battlefield 3. Nie wiedziałem jednak, że pierwsze trzeba założyc konto na ea.com i jako pierwsze zrobiłem w pobranym programie ORIGIN. Gra już tam jest dodana i wszystko ładnie, pięknie tylko nie mogę zalogować sie na battleloga. Wpisuje e-mail i hasło z ORIGIN i wyskakuje, że passy są złe. Próbowałem zrobić teraz konto na ea.com z tym samym ID co na ORIGIN, ale nie idzie. Nie wiem co teraz robic. Proszę tych co maja o tym pojecie o pomoc.
I jeszcze jedna ciekawostka jak próbuje sie zalogowac na ORIGIN przez ID i hasło to normalnie loguje, a jak przez e-mail i hasło to wyskakuje, że coś źle jest. A jak próbuje sie na tych passach logowac na ea.com to pokazuje, że nie ma konta o tym e-mailu... A na 100 % używałem tego e-maila do rejestracji bo przyszła na niego wiadomość o założeniu konta. Chyba, że to coś związane z tym, iż przy rejestracji podałem wiek poniżej 18 lat i e-mail rodzica. Już sam nie wiem (...) 130 zł chyba jednak pójdzie w błoto ;(

PostNapisane: 1 sty 2012, 19:47 

Mój młodszy brat robił mi konto na ORIGIN i rejestrował grę. Przy rejestracji podał swój wiek.. Ma 15 lat. Czy może byc to powodem, iż nie mogę się zalogować na Battleloga ? Singleplayer śmiga normalnie. Tylko jedno jest dziwne. Jak loguje sie na ORIGIN i wpisuje passy to pierwsze jest do wyboru ID lub e-mail potem hasło. Gdy próbuje logowac się przez e-mail to pokazuje, że jest co zle. A przez ID normalnie loguje mnie do konta gdzie mam zarejestrowanego Battlefielda. Nie wiem o co w tym chodzi. Tak samo na ea.com jak chce sie logowac przez e-mail podany przy rejestracji to pokazuje, iż nie ma konta z tym adresem... Proszę o pomoc.

PostNapisane: 2 sty 2012, 21:38 

1) Mając zainstalowany origin nie włączaj gry
2) Zamiast tego klikasz w to coś obok pytajnika koło Twojego nicka z Origin. Rozwija się lista
3) Klikasz "dodaj kod produktu"
4) Wpisz swój kod (ten który podawałeś już przy aktywacji)
5) Wejdzie Ci stronka Twojego konta Battlelog, gdzie masz wypisane bronie, dodatki itp
6) Możesz grać

PostNapisane: 3 sty 2012, 16:46 

Ale pokazuje, że KOD juz jest wykorzystany. Czyli go wpisywałem.

PostNapisane: 3 sty 2012, 18:22 
Moderator forum

Użyj search.php to naprawdę nie boli. I jeszcze raz zdublujesz posty, to bardzo szybko się pożegnamy.

PostNapisane: 5 sty 2012, 16:35 

Tak, tak.. Search... Nie ma tam mojego problemu

Strefa czasowa: UTC + 2