Teraz jest 2 paź 2014, 18:27

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sty 2012, 12:57 
Offline

Dołączył(a): 19 sie 2010, 13:20
Posty: 1
Witam !

Posiadam BF3 Russia Edition :stupid: i mam właśnie taki problem. Nie moge odpalić gry bo caały czas origin pokazuje taki komunikat! Zainstalowałem jeszcze raz origina w różnych miejscach i nic, potem jeszcze raz BF3 i nadal to samo !

Z góry dzięki za pomoc ;)) Pozdrawiam ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2012, 13:31 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2379
Lokalizacja: Pyrlandia
Pisz do supportu EA Russia lub zainstaluj Origin po rosyjsku.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL