Witam wszystkich serdecznie Mój problem polega na, z tego co zdążyłem zauważyć, znanym już problemie. Otóż po zalogowaniu się do origina wyskakuje komunikat że do tej maszyny nie jest przypisana żadna kopia. Kiedy wcześniej sprawdzałem grę można było pobierać. Jako że miałem wtedy tylko mały dysk ssd postanowiłem nie poubierać i poczekać aż wpadnie mi w ręce coś większego. Chciałem teraz to zrobić i tutaj własnie dochodzimy do ww. problemu.
Próbowałem reinstalować origin, czyścić rejestr, uruchomić jako administrator niestety nic nie pomaga...
Gra zastała zakupiona online przez origin
Mój konfing:
core i5 3.3Ghz gtx560ti !GB 8GB RAM Win 7 sp1 (wszystkie aktualne poprawki zainstalowane)
Wiem, że zdarzały się już wątki traktujące o tym problemie jednak nie udało mi się znaleźć rozwiązania mojego problemu. Z góry przepraszam jeśli takowe rozwiązanie przeoczyłem.
kiedy wchodze w szczegóły zamówienia na stronie pomocy origin, mam opcje pobierz grę przez origin, ale nie daje to żadnego skutku, w dalszym ciągu pisze, że gra jest nieprzypisana ehh...Jakieś pomysły?
Piospi: Edytuj posty..
|