Teraz jest 25 lis 2024, 15:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 sty 2012, 13:06 

Witam wszystkich forumowiczów. BF-a dostałem na święta. Na początku zainstalował się poprawnie i dość szybko. Niestety nie wiedziałem że trzeba odpalać przez Battleloga, a chyba gdy z Origina chcę odpalić grę to tam mnie powinno przenosić. A u mnie nic się nie działo, więc pomyślałem że to błąd. Odinstalowałem grę i zainstalowałem poprawnie. Reinstalowałem kilka razy Origina, bo programowi po prostu odwalało. Klikałem "Instaluj" coś tam wyskakiwało i znów trzeba było klikać. Myślałem że już wszystko w porządku. Tak tylko myślałem... O mało nie dostałem zawału gdy zobaczyłem czas instalacji - 20 godz !!! Wkurzyłem się i rzuciłem BF w kąt. Wczoraj wziąłem się znowu za niego, zostawiłem na noc, no i zainstalował się. Dziś odpalam go przez Battleloga, no i znowu błąd !!!!! Tego nie da się już wytrzymać. Nie pamiętam ale pisało coś o tym że chyba trzeba zainstalować grę od nowa. Przed chwilą kliknąłem "Napraw Instalację" no i jestem w toku. Jeśli to nie zadziała to na prawdę nie wiem. Pomóżcie. Z góry dzięki.

Na wszelki wypadek podam bebechy

Windows Vista
Procek : Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz
Karta Graficzna : Nvidia Geforce 8800
2 GB ramu

Spełniam minimalne wymagania, do tego sprawdzałem to na canyourunit.com. Więc w czym tkwi problem ?

PostNapisane: 16 sty 2012, 15:32 

1) Zgraj DVD na HD i zainstaluj z HD. Być może masz problem z czytnikiem DVD.
2) Sprawdź gdzie Origin odwołuje się do gry, być może masz inny katalog ustawiony i Origin ściąga grę z internetu zamiast mieć odnośnik do katalogu gry na HD

PostNapisane: 17 sty 2012, 11:36 

Ok sprawdzę to, gdy wczoraj skończyłem instalację, i chciałem odpalić BF-a wywaliło mi kolejnego errora "Nieprawidłowa konfiguracja" czy coś w ten deseń.

A tak wgl to gdzie sprawdzić gdzie ten Origin się odwołuje do tej gry. Bo jestem zielony w tych sprawach ^^

Strefa czasowa: UTC + 2