Witam! od paru tygodni mam dość poważny problem z grą BF3. Nawet pomoc techniczna online EA nie jest w stanie mi chyba pomóc!
Podczas gry wywala mnie do pulpitu każdego dnia w ściśle określonym czasie! Sam w to na początku nie mogłem uwierzyć, ale to wcale nie jest żart: a mianowicie 13:28, 15:28 16:28 17:28 itd. itd...
próbowałem już wyłączać wszelakie usługi odpowiedzialne za ich uruchamianie zgodnie z jakimś tam harmonogramem zadań, w końcu wyłączyłem też sam harmonogram zadań.. gdyż o tej godzinie w podglądzie zdarzeń pojawiały mi się różne wpisy mogące o tym świadczyć. Obecnie w podglądzie zdarzeń praktycznie nie ma już nic o tej godzinie i nadal wywala mnie do pulpitu a problem pozostaje nierozwiązany. Otrzymuję wówczas komunikat: Game disconnected: connection to the server timed out! Tu filmik z momentem, gdy mnie wywala. Granie na serwerach bez PunkBustera również nie pomaga, pootwierałem także porty TCP i UDP w routerze... HELP!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UjYCq-I- ... 6kLDXekEtASprzęt: Windows7, 64bit
QuadCore 8600, Gigabyte G31M-S2C, grafa HD6850, 4GB DDR2 pamięci, zasilacz Coolermaster GX550W
Jeśli ktoś ma podobny problem i udało mu się go rozwiązać to proszę o pomoc!
rbson320@poczta.fm