Teraz jest 15 kwi 2025, 17:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2012, 02:15 

Witam! Mam problem polegajacy na tym ze jak wlacze gre, Kampanie lub Multi, to chodzi gra przeeeeezaje***cie nawet na wysokich detalach... zabawa sie konczy gdy dochodzi do momentu gdy dojde do punktu gdzie wystepuje doczytanie nowego terenu (Checkpoint w Kampani, lub przejecie terenu i przejscie do dalszej bazy w RUSHu w Multi). Wtedy zaczynaja sie zawieszki na 1-2 sekundy co jakis, losowy, czas - srednio raz na 20 sekund. Jest to bardzo upierdliwe bo utrudnia rozgrywke. Wie ktos co moze byc przyczyna? Gra jest z Origin wersja RU ze spolszczeniem. :omg:

Moj komputer:
Athlon II x4 620 2,6 GHz
Goodram 2x2GB 1066 Mhz
Radeon HD 4870 512 Mb
Fortron 600W
Asus M4N68T v2
Seagate 160GB Baracuda jakastam :P
Wszystkie sterowniki swieze i system tez czysciutki (64 bit)

Dodam taka ciekawostke ze jak gram gram i uruchomie w Windowsie 7 menadzer zadan to tam jest "Monitor wydajnosci" i patrze sobie jak zachowywal sie moj procek i dysk i ram (sa takie wykresiki na 60 sekund wstecz) to dysk ciagle jest 100%, ram 100%, a procek MAX 80%. Czyzby ram i dysk nie dawaly sobie rady z tym? Dodam ze wysokosc ustawien nie zmienia NIC!

PostNapisane: 7 lut 2012, 02:16 

Ja też tak miałem. Z tym, że miałem tak na ultra... A jak obniżyłem do wysokich, było fantastycznie.

A ty spróbuj obniżyć ustawienia do średnich i też będzie gitara.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 7 lut 2012, 02:20 

gralem nawet na najnizszych i nic z tego. Zreszta napisalem ze ustawienia graficzne nic nie wnosza... dopiero jak dojdzie do doczytania terenu to wszystko sie sypie.

PostNapisane: 7 lut 2012, 10:41 

ta gra jest poprostu zjeba... ja mam dokładnie to samo tylko na ultra jeden dzień chodzi super 3 godz grania i jest bajka i na drugi już tak nie jest dziwne że inne gry typu crisis 2 metro 2033 nfs nowy chodzą zawsze Dobrze a bf 3 dupa czekajmy za patchem który ma wyjść niby w lutym.

PostNapisane: 7 lut 2012, 13:46 

Problem rozwiazany!!! :D:D:D pomogl mi w tym program Game Booster :) wystarczy go wlaczyc przed uruchomieniem Origin i gry a on sobie tam "poczaruje" i gra chodzi teraz o wiele lepiej.

Strefa czasowa: UTC + 2