Teraz jest 26 lis 2024, 20:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lut 2012, 23:36 

Witam około 1,5 miesiąca zakupiłem klucz na allegro do Battlefield-a 3 w języku rosyjskim.I naszła mnie ochota aby zpolszczyć grę no.Ale żeby zpolonizować BF3 najpierw musiałem go zanglizowac.Więc postępowałem zgodnie z instrukcją dostarczoną wraz z mail-em. zanglizowałem grę i mówię sprawdzę czy wszystko działa więc odpaliłem orygin, włączam tryb multi i... nic gra się ładuje i po chwili się wyłącza a game menager wyświetla mi błąd :Could not join this server: game and server version mismatch. z tego co zrozumiałem to niby mam jakąś nie aktualną wersje.Patcha mam pobranego najnowszego orygin jest ustawiony na automatyczną aktualizację.Zapomniałem dodać że singiel działa bez zarzutów.
Koledzy proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 19 lut 2012, 23:42 

klik

A żebyś na przyszłość zawsze dostrzegał wszystkie ważne, widoczne na wierzchu, przyklejone tematy, które bez problemu dostarczą ci wszelką niezbędną wiedzę, daję ci w prezencie te oto wspaniałe okulary ze smalcu trzeciej klasy.

Obrazek

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2