Teraz jest 18 wrz 2014, 17:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2012, 21:51 
Offline

Dołączył(a): 9 cze 2012, 21:44
Posty: 2
Wam teraz paysafecardami kupowanie Premium przez Battlelog działa? Możecie dojść do miejsca gdzie wstukuje się piny?
Ja mam zamiast włączenia "POTWIERDZENIE" czyli tam gdzie się PINy wsztukuje::
"Ogólny błąd
Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

Gdy po tym błędzie dam dalej wyskakuje mi:

" Nie można znaleźć serwera web.dm.origin.comhttps, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci.
Oto kilka propozycji:
Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
Sprawdź ustawienia DNS. Jeśli nie masz pewności, co to znaczy, skontaktuj się z administratorem sieci.
Wyłącz przewidywanie działań sieciowych, wykonując następujące czynności: wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... i usuń zaznaczenie opcji „Przewiduj działania w sieci, aby przyspieszyć ładowanie stron”. Jeśli to nie rozwiąże problemu, zalecamy ponowne włączenie tej opcji w celu zwiększenia wydajności.
Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nie można rozpoznać adresu serwera w systemie DNS. "

Błagam o pomoc, pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2012, 22:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3770
W Empiku kup, taniej.
A Originem czy innym EA Store próbowałeś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2012, 22:27 
Offline

Dołączył(a): 9 cze 2012, 21:44
Posty: 2
Kupiłem już za 190zł paysafecardy a więc tylko to mi pozostało :/

Potrafi ktoś pomóc? Wy też macie taki błąd?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL