Teraz jest 28 lip 2014, 22:27

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2012, 15:26 
Offline

Dołączył(a): 26 cze 2012, 14:55
Posty: 1
Niedawno zainstalowałem sobie windows 8 release preview w wersji 64 bitowej. Spodobał mi się ten system do tego stopnia, że nie chcę się już przesiadać z powrotem do mojego windows 7. Niestety po zainstalowaniu battlefielda 3 spróbowałem go uruchomić i nic się nie działo a origin wywalił mi tylko informację, że battlefield się uruchamia i nic, do dzisiaj się nie uruchomił. Sprawdzałem w plikach gry czy tam może da się coś zrobić. Okazało się, że origin zainstalował mi 32 bitową wersję battlefielda nie wiadomo dlaczego. Więc stąd moje pytanie: Jak uruchomić batka na windowsie 8. Wiem, że jest to jakoś możliwe, bo widziałem filmy na youtube prezentujące działanie battlefielda na windows 8.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lip 2012, 01:00 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2012, 00:38
Posty: 1
Miałem dokładnie taki sam problem... Rozwiązanie polega na tym, żeby uruchamiać BF3 przez Firefoxa tzn. najlepiej utworzyć sobie w Firefoksie zakładkę do strony battlelog.battlefield.com, zalogować się i stamtąd dopiero uruchamiać grę. Przy czym podczas uruchamiania gra włączy się ale trzeba kliknąć na ikonę, która wskoczy na taskbarze bo nie wchodzi sama na pełny ekran- tak hula bez problemu.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL