Teraz jest 20 lut 2025, 13:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2012, 09:10 

Cześć, przed chwila zrobilem format dysku "C" bo komp mi zamulał niemilosiernie... i tu sie pojawia problem. Pozostale partycje sa w takim stanie jak przed formatem i wlasnie tam mam zainstalowanego BF3 oraz FIFE 13 (oczywiscie oryginalne). Mozna jakos odpalic gre bez ponownej instalacji? Z FIFA nie bedzie problemu bo mam wersje pudelkowa... ale BF3 kupilem sam klucz i do tego premium. Nie mam zamiaru sciagac okolo 30-40gb na transferze 500kb/s. Podstawa BF'a zajmuje ok. 16gb + aktualizacje 10gb (wszystkie od czasu premiery) + Powrot do Karkand 2,5gb + Walka w zwarciu 4,5gb + Sily Pancerne 4gb. Mozna liczyc na pomoc z waszej strony? Z gory dzieki ;D

PostNapisane: 4 paź 2012, 09:53 

pirat z kluczem premium?

PostNapisane: 4 paź 2012, 10:15 

Pisze wyraznie ze oryginalne. Naucz sie czytac... kupilem sam klucz do gry a plyte (tez oryginalna) pozyczylem od kolegi zeby zainstalowac. Wczoraj robilem format dysku C a BF3 i FIFE mam na D, teraz gdy chce odpalic gre wyskakuje komunikat "Bład uruchamiania gry, nie wykryto zainstalowanej gry". W bibliotece gier w Originie mam mozliwosc pobrania BF3, ale na moim necie nie bede czekal 48h na pobranie... Mozna cos na to zaradzic?

PostNapisane: 4 paź 2012, 10:16 

Rozpocznij pobieranie, zatrzymaj je, stare pliki potraktuj Ctrl+C>Ctrl+V w nową lokalizacje, napraw pliki gry, tada..

PostNapisane: 4 paź 2012, 10:19 

ej młokosie szacunku troche!!

PostNapisane: 4 paź 2012, 11:16 

Dev_PL nie pajacuj bo napisałem wyraznie ze oryginalne, wchodzac w temat moglbys pomoc a nie rozpoczynac klotnie. Wielkie dzieki Mofixil za pomoc, oby wiecej forumowiczow takich ja ty ;D

PostNapisane: 4 paź 2012, 11:34 

A czy w opcjach origina nie ma opcji podania adresu gdzie masz zainstalowane gry? Hę?

PostNapisane: 4 paź 2012, 11:38 

Jest taka opcja, ale przed formatem nie zaznaczylem opcji by nie usuwac instalatorow gier Origin, ale juz ok, zrobilem tak jak poradzil Mofixil i smiga jak trzeba. Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2