Teraz jest 13 lis 2018, 20:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lut 2014, 20:22 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
Witam! Mam mało fps w bf3 tylko 15-20 +/-. Sprawdzałem komendą , a wydaje mi się , że powinienem mieć więcej fps. Zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej , ale praktycznie to nie widziałem efektów. Grafikę mam na Auto (ustawiło mi wszystko średnie i jakość tekstur ultra). Oto mój sprzęt:
System Operacyjny: Windows 7 64 bit
RAM : 8 GB
Procesor: Intel Core i-5-4570 3.20 GHz
Płyta Główna: GL Gigabyte GA-Z87-HD3
Karta Graficzna: GeForce GTX 760 2048 MB
Wersja Sterowników do Karty Graficznie : 10.18.10.3308
Moc Zasilacza: 600W
Jakby coś było jeszcze potrzeba to podam. Dodam ze kumpel ma podobny komp i mu na ultra chodzi bez ścin. Z góry dziękuje za każdą pomoc :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lut 2014, 20:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Jefrey napisał(a):
Moc Zasilacza: 600W

Dokładne dane?
Also.
Wywal folder Battlefield 3 z "Dokumenty".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lut 2014, 20:53 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
MODXSTREAM PRO 600w. Usunołem i nadal mało fps


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lut 2014, 22:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Przestaw ustawienia zasilania na maksymalną wydajność, zmniejsz detale do minimum.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 01:45 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
A powiesz mi jak bo ja słaby w to jestem ? XD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 01:47 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
A powiesz mi jak bo ja słaby w to jestem ? XD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 01:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Panel Sterowania>Sprzęt i dźwięk>Opcje zasilania.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 02:50 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
te zasilanie nic mi nie dało ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 14:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Przeinstaluj sterownik do grafiki.
Klik!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2014, 22:47 
Offline

Dołączył(a): 22 lut 2014, 19:48
Posty: 6
problem rozwiązany


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL