Teraz jest 26 wrz 2018, 16:35

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 gru 2014, 17:06 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2014, 17:03
Posty: 2
Jak w tytule, strona battlelog nie laduje sie poprawnie przez co nie moge wejsc do gry, niewiem czego to moze byc wina..

http://i.imgur.com/lqr9SjP.jpg


Ostatnio edytowano 12 sty 2015, 21:28 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Zbyt duży rozmiar obrazka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2015, 00:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Przestaw DNSy na googlowskie a na samej stronie ctrl+F5.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2015, 21:45 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2014, 17:03
Posty: 2
Mofixil napisał(a):
Przestaw DNSy na googlowskie a na samej stronie ctrl+F5.



Zrobiłem to i nadal bez zmian


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL