Teraz jest 23 lis 2024, 17:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 gru 2011, 00:48 

Dzisiejsza gra na publicznym serwerze P.O.S./G4G.
Gdy zgrana ekipa zaczęła ogrywać adminów, skończyła się miła zabawa. Zostaliśmy wyrzuceni z serwera, za to że "zlaliśmy im dupska". Najciekawsze w tym wszystkim, że admin nie krył się z tym, że daje kick, a po chwili ban dla wszystkich osób z naszego klanu, bo jak określił jesteśmy "za dobrzy". Czy tak ma wyglądać gra na serwerze, który dumnie używa nazwy Polski?. Zaproponował bym inną nazwę, ale ustawa o ochronie języka zabrania. Proponuję też wprowadzić zasadę serwera typu " zabrania się zabijania wszystkich z tagiem P.O.S." " lub noobs only". Radzę omijać ten serwer szerooookim łukiem. Panowie Z P.O.S. , - to było żenujące i mało przyjemne grać z Wami na Waszym serwerze.
W załączeniu jedna z wielu "wypocin" admina.
http://imageshack.us/photo/my-images/267/bf32011121122075219.jpg/

PostNapisane: 12 gru 2011, 13:21 

Witaj Puchaty :)
Widzę, że szanowny klan Wilków, zapomniał jak to robił na swoim serwerze jeszcze za czasów BF2 :)
Są ludzie mądrzy, mądrzejsi i mający zawsze rację, nie stanę po stronie POS, ale i nie powiem o nich złego słowa, gram często na ich serwerze i nie spotkałem się z banem "od tak sobie", chyba jednak nie byliście tacy kryształowi :)

PostNapisane: 12 gru 2011, 13:56 

Nie zdarzyło mi się nigdy nikogo wyrzucić z serwera ( BF2, BFBC2, BF3) za to że gra lepiej, nie mówiąc o banowaniu. Takich screenów mogę zamieścić więcej z wczorajszego wieczoru, ale po co ? Chyba ten co jest już mówi sam za siebie. Podobna sytuacja była na MoH ale przyjęliśmy to za brak doświadczenia adminów. Teraz to zwykły brak kultury grania.

PostNapisane: 12 gru 2011, 15:12 

Po pierwsze kolego na samym początku była prośba 4-o krotnie powtarzana żebyście sobie poszli grać gdzie indziej ze względu na prośby wszystkich uczestników którzy grali w tym czasie na serwerze - nie tylko z naszym tagiem ale tak samo od osób nie zrzeszonych w żadnym klanie . Po czwartej prośbie z mojej strony cytuję "grzecznie proszę " zaczęliście kpić i obrażać nas na wszelaki i różny sposób co zaowocowało banem . Fotki zrobione i przedstawione są wyrwane z całego kontekstu i są śmieszne , w momencie jak zjawiliście się na serwerze ludzie zaczynali znikać jak kamfora pisząc i dopalaczach - nie wnikam czy gracie czysto lub czy jesteście WIELKIMI ASAMI którzy jedną serią zabijacie 4 osoby w jednym czasie ,nie interesuje mnie to . Niestety swoim zachowaniem zmusiliście mnie do dania wam bana zresztą jesteście pierwszymi którzy dostali go na naszym serwerze , nikt za nic nie dostaje bana powód jakiś zawsze jest , następna sprawa tak jak i na serwerze wtedy tak i tutaj obrażasz co pokazuje i świadczy kto tutaj ma większą rację ........ Macie tak jak pisałeś 3-y serwery ciekawy jestem dlaczego wchodzicie na obce szukając zaczepki i prowokujecie innych graczy . Tak owszem napisałem że jesteście zbyt dobrzy bo nie chciałem używać mocniejszych słów typu - gra na dopalaczach - ale w tej sytuacji użyję tych słów . Notabene chcę zaznaczyć że u nas grają osoby które mają wiek w okolicach 40-tki i nie bawi nas banowanie kikowanie itd z reguły zazwyczaj nawet nie mamy włączonego programu sterującego serwerem , tak więc jeżeli szukasz zaczepki to poszukaj sobie gdzieś indziej i nie ubliżaj nikomu bo z naszej strony nikogo nie obraziliśmy.

PostNapisane: 12 gru 2011, 15:32 
Moderator forum

Reksio, lubię Cię ale teraz trochę piszesz od rzeczy. Wywalanie kogokolwiek bo ma lepsze staty od reszty nie jest, moim zdaniem, najlepszym pomysłem. Ja też mam swój serwer ale często grywam na innych serwerach nie zastanawiając się czy jestem tam mile czy niemile widziany. Inna sprawa że jestem lamą i dawcą fragów wiec raczej wszędzie jestem mile widziany.
Znam Wilki nie od dziś, b1g0s mi się śnił po nocach jak mnie kiedyś kilkanaście razy zfragował w BC2:) i nie posądzam ich o cheatowanie.
Mile widziane jest jeśli masz serwer, na którym może zagrać każdy, i noob i lama i prO. Zżymacie się że banują na niemieckich serwerach za to że jesteśmy polakami ale na Boga czym się to różni od banowania czy wyrzucania,tylko za to, że jest się lepszym graczem od reszty ?
Jeśli ktoś by mi kazał spadać z jakiegoś serwera bo jestem za dobry :) to najpierw bym się uśmiechnął ale sam bym nie wyszedł.

No offence :)

PostNapisane: 12 gru 2011, 15:46 

wpiszcie w nazwe 'noob only' i upieczecie dwie pieczenie na jednym ogniu:
- zawsze bedziecie mogli kicknac kazdego lvl 25+
- wysokie k/d ratio i e-peen zapewniony :D

fantastyczny serwer ;)

PostNapisane: 12 gru 2011, 16:01 

Szanowny kolego adminie serwera P.O.S.

Oto Twój wpis na stronie G4G.pl, gdy ktoś zarzucił Wam, że grają u Was na dopalaczach :
"Kolego zastanów się zanim napiszesz głupoty ,nasz serwer jest podpięty pod wszystkie możliwe systemy anty-cheats(PBbans itd..),tak więc aimboty to po prostu byli lepsi gracze od Ciebie. Następna sprawa jest taka że gra jest dla nas przyjemnością a nie pogonią za punktami ,jesteśmy TAKĄ starszą młodzieżą której nie w głowie takie głupoty jak wspomagacze w grze ."
To w końcu jak to jest z Waszymi zasadami ? Innych możemy lać, ale nas już nie ?
Co do zachowania. Żadnego z graczy ani adminów nie obraziliśmy, no chyba że to, że ich zabijaliśmy.
Dlatego chciałbym jasnej odpowiedzi: dlaczego gracze z klanu wilk zostali zbanowani ?

PostNapisane: 12 gru 2011, 16:22 

Ban poszedł za obrażanie co do tego że Panowie Wilki nie kikują to też jest post niżej o nich viewtopic.php?f=153&t=40189

Gra ma być zabawą ,zabawa znika w momencie jak dana osoba nie wyobrażalnie w łatwy sposób za każdym razem ma heda a jedną serią ściąga 3-4 osoby. Nie jestem asem i nie uważam się za niego ale grałem z dobrymi graczami których ciężko bo ciężko ale dało się zabić a oni sami grając szturmowcem nie ubijali jednym strzałem . Tak jak pisałem wyżej nie wnikam w uczciwość danych graczy bo mnie to nie interesuje , następna sprawa tyczy się dlaczego inni gracze mają wychodzić i znikać zdenerwowani za brak reakcji na ich prośby o usunięcie danych osób, a kłopotliwe osoby mają dalej kpić z innych ?"?? , w momencie jak poszła prośba z mojej strony zaczęły się kpiny , nie usuwam ani nie banuję bo ktoś ma lepsze staty lub wygrywa rundę , tak jak wyżej pisałem są to pierwsze bany do których mnie zmuszono, w momencie gdyby posłuchali mojej prośby - naprawdę ładnie prosiłem było by po temacie , w czasie gry nie mamy nawet włączonego ProCona bo nie ma takiej potrzeby .
Piszesz że serwer na którym może zagrać każdy, i noob i lama i prO jest miły - może i tak jak ma mksymalną ilość slotów wtedy takie spray się gubią i nie rażą w oczy inaczej jest w momencie jak ilość slotów jest mniejsza wtedy to kuje mocno w oczy

PostNapisane: 12 gru 2011, 16:33 

Tym swoim postem tylko mnie upewniłeś, że bany poszły za to, że byliśmy lepsi. To samo było na serwerze MoH. Biegałeś za b1g0sem po całej mapie. Nic nie znalazłeś to dałeś bana bez uzasadnienia. Tak samo było wczoraj. Nawet ja, gracz o raczej przeciętnych umiejętnościach infantry zostałem wyrzucony. Świadczy to o tym, że nie ogarniacie gry, a na admince chcecie sobie wydłużyć ........ .

PostNapisane: 12 gru 2011, 16:38 

jesli moge sie wtracic to tylko ciutke na temat slow jakie padly od Pana z POS
napisanie na badz co badz najwiekszym chyba forum o serii BF ze ktos ma dopalacze nie majac dowodow na to jest juz przegieciem a w to ze ktorys (przynajmniej ze starych) wilkow mialby miec cos ze wspomagania poprostu nie uwierze
nieraz gralem z bigosem (a raczej przeciwko) i wiem jak kosi nie raz sie wk.... ale jeszcze raz napisze napewno gra uczciwie

PostNapisane: 12 gru 2011, 16:52 

Dlatego pytałem czy jest to publiczny serwer skoro tak to czemu nie mogę na nim grać , pytałem czy łamie jakąś zasadę serwera to odpowiedz była prosta "gracze nie chcą z nami grać" pytam jacy gracze nas było 5 was 12 i to po jednej stronie następna runda to samo http://imageshack.us/f/696/bf32011121122102074.jpg/
masz logi z czata to wklej proszę i pokaż gdzie obrażaliśmy bo nie chce mi się wklejać 20 screenów z czata

PostNapisane: 12 gru 2011, 18:26 

ta ostatnia fotka jest zrobiona w momencie jak wszyscy inni gracze już sobie poszli mając dość ,"masz logi z czata to wklej" nie robiłem żadnych fotek itd... z tego co widzę to wchodząc do nas na serwer byliście z góry nastawieni na prowokacje bo i po co od samego początku robiłeś czy robiliście fotki ???
Marioseda co do udowadniania to znakomicie wiesz że nie ma takiej opcji , w BF-3 PB nawet nie działa doskonale o ile działa - czytałem na innym forum że gracz przeinstalowywał system i w momencie instalki nie odhaczył PB i grał bez żadnego problemu.
Puchaty kto jak kto ale Ja na pewno nie biegałem za Bigosem w MOH choć mam nik pieska to nie znaczy że za kimś biegam .
Bana dostaliście za ignorowanie mojej (czterokrotnej) prośby , za zamykanie przeciwnika na respie , za prowokacje oraz za podejrzenia nie uczciwej gry a na końcu za kpiny .
Zadam pytanie dlaczego nie uszanowaliście mojej prośby ??

Teraz po ostatnim poscie jestem przekonany że weszliście do nas z nastawieniem prowokacyjnym tylko nie rozumiem po co ?????????????

PostNapisane: 12 gru 2011, 18:43 

zdjęcia robiłem od momentu kiedy to Ty napisałeś że mamy wyjść z serwera bez podania przyczyny nawet nie odpisywaliśmy kiedy to po raz kolejny napisałeś dostaliśmy kicki a nastepnie bany.
szkoda że teraz nagle przypomniałeś sobie za co nas wyrzucacie "za zamykanie przeciwnika na respie"
szkoda że takiej sytuacji nie było i nie napisałeś jak pytałem czy łamiemy zasady serwera. Jeszcze publicznie piszesz że gram na "dopalaczach" Logi z czata masz w cfg konsoli.
Koniec tematu bo i tak zaraz napiszesz że graliśmy nie fer pamietaj tylko że to was było wiecej po jednej stronie niż nas.
Pokazałeś klase w MOH-u dostałem bana za jak to napisałeś "używanie kodów" :lol:

PostNapisane: 12 gru 2011, 19:06 

ttostry napisał(a):
zdjęcia robiłem od momentu kiedy to Ty napisałeś że mamy wyjść z serwera bez podania przyczyny nawet nie odpisywaliśmy kiedy to po raz kolejny napisałeś dostaliśmy kicki a nastepnie bany.
szkoda że teraz nagle przypomniałeś sobie za co nas wyrzucacie "za zamykanie przeciwnika na respie"
szkoda że takiej sytuacji nie było. Logi z czata masz w cfg konsoli

Zapomniałeś dodać że prosiłem a nie kazałem to drobna różnica prawda ???????
I tą prośbę powtarzałem czterokrotnie - odpisywaliście że Nam jest tutaj dobrze
Logi zobaczę w domu bo teraz jestem w pracy .Zresztą jak widać jestem bardzo zorientowany w ProCon
kiki poszły ostrzegawczo po prośbach (lekceważonych) , dopiero później poszły bany

PostNapisane: 12 gru 2011, 19:22 

Jak ja mogłem Was zamknąć na respie, jeśli dostałem kick będąc po Waszej stronie ? Nijak nie mogę odnaleźć logiki w Twoich odpowiedziach. Ustalasz chyba wersję wydarzeń na bieżąco w zależności od wypowiedzi innych.
Dodam tylko na zakończenie, że założyliście serwer PUBLICZNY. Jeśli nie podoba się Wam taki czy inny gracz ( bo jest lepszy), to zrób serwer zamknięty, zapraszaj kogo chcesz i nikt nie będzie miał do Ciebie pretensji. Nazwa polski serwer rankingowy chyba jeszcze do czegoś zobowiązuje ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2