Teraz jest 22 lis 2024, 12:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2013, 22:08 

Po BF4 już teraz możemy się spodziewać setki niespełnionych obietnic, TELEMETRY™ oraz społeczności kłamiącej w ankietach (~90% jest za tym by BF4 był wyłącznie MP, dlaczego? Znajomi ludzi którzy chcą kampanii (W BATTLEFIELDZIE!) są szykanowani przez resztę! LOL!).
DICE, skończcie tę szopkę, powiedzcie że macie wyje*ane na społeczność, każdy to wie ale i tak to zróbcie.
LOWERING THE THRESHOLD™, ART DIRECTION™, BRAND NEW COMMANDER MODE™, UNRIVALED DESTRUCTION™ AND RAILS'N'NAILS™.
Only in Butthurtfaild 4.

Musiałem jakoś ożywić ten dział, bo co to jest, nie ma tu żadnych ślepych fanboyów BF4 i tysiąca teorii i wniosków z tego co "wiemy"?
Klik!

PostNapisane: 11 kwi 2013, 10:51 

Mofixil napisał(a):
Musiałem jakoś ożywić ten dział, bo co to jest, nie ma tu żadnych ślepych fanboyów BF4 i tysiąca teorii i wniosków z tego co "wiemy"?
Klik!

Bo nie ma żadnego sensownego materiału dotyczącego tej gry, nagranie z nieistotnego singla nic w sumie nie mówi.
Also, ja jestem pewien że to będzie dobra i udana gra, jak na serio mają wziąć trochę pomysłów z nowego moha to nie widzę jakim cudem miała by ta część być gorsza od trójki.

Jedyne czego się obawiam to jeszcze mniejszej ilości fajnych map, albo potem w dlc przenoszenie map z trójki. I niech już sobie odpuszczą karkandy bo w trójce jednak wyszło słabo. (Ale za dragon valley z dwójki, no i w ostateczności za caspiana z trójki bym się nie obraził ^^)

PostNapisane: 11 kwi 2013, 13:59 

Miałem spore nadzieje, że 3 będzie tak dobrze zrobiona jak na końcu 2, ale niestety.
Po 4 nie spodziewam się cudów. Ładniejsza grafika, dźwięk był na bardzo wysokim poziomie już w 3 także zmienić mogą jedynie odgłosy i tyle.
Sterowanie nadal będzie niepoprawione i podejrzewam, że nadal będzie opóźnienie pakietów i mimo, że schowamy się za ścianę, to i tak pakiety ze śmiertelnym postrzałem dotrą do nas po sekundzie. Tak było w BC2 i w BF3. Skoro nie byli w stanie tego ogarnąć przez tyle lat, to teraz też tak będzie.

Sami nawet producenci twierdzą, że to jest "evolution" a nie "revolution".

PostNapisane: 11 kwi 2013, 15:19 

Rewolucja to sequel, ewolucja to samodzielne DLC.

PostNapisane: 14 kwi 2013, 10:30 

Witam
O jakich dodatkach jest mowa w przedsprzedaży ?

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 14 kwi 2013, 12:11 

To samo co z BF3 tylko Back to Karkand nazwali PREMIUM EXPANSION PACK.

PostNapisane: 14 kwi 2013, 23:30 

Ale coś jest wiadome? Że te same mapy dadzą czy coś?

PostNapisane: 15 kwi 2013, 20:59 

Znając EA to nawet stwierdzenie "mapy" nie jest pewne, BACK TO METRO!

PostNapisane: 23 kwi 2013, 10:55 

Lokalizacja: WC w jednej z kamienic we wrocławiu, pezybył z rzeszowa
Mnie się gameplay podobał... Grafika, dźwięk - wszystko jest ok. Cudów też się nie spodziewam ale wygląda zachęcająco. Na multi mam nadzieję, że walki powietrzne bedą jeszcze lepsze niż do tej pory... snajper na Hardcore będzie miał trudniej (żeby tych camper'ów durnych usunąć.)
jeśli chodzi o dodatki to pewnie znowu będzie tego nie wiadomo ile, jeden wystarczy.

PostNapisane: 23 kwi 2013, 14:31 

Ja mam nadzieję że jety nie powrócą, za bardzo rżną ze starych BFów próbując upchnąć to na platformę Bad Company, aktualnie zbyt łatwo jest zdominować mecz tylko siedząc w samolocie, helikopter przynajmniej wymaga dwójki ogarniętych ludzi...

PostNapisane: 24 kwi 2013, 09:22 

Mofixil napisał(a):
Ja mam nadzieję że jety nie powrócą, za bardzo rżną ze starych BFów próbując upchnąć to na platformę Bad Company, aktualnie zbyt łatwo jest zdominować mecz tylko siedząc w samolocie, helikopter przynajmniej wymaga dwójki ogarniętych ludzi...

Lol, nie
Przecie od jakiegos patcha igly sa ultra op i nie idzie ich omijac, ja tam chce zeby te 2 osobowe powrocily samoloty i jak juz zawsze moga zmienic sama logike latania jetem - tzn dzialko oslabic w pizdu zeby co najwyzej dobijalo pojazdy a wzmocnic wszystkie te bomby i rakiety jakie posiadaja/beda posiadac.

PostNapisane: 24 kwi 2013, 11:49 

Wiele rzeczy mogli by zrobić, ale i tak wszystko zrobią po swojemu, albo nie zrobią w ogóle.

PostNapisane: 24 kwi 2013, 14:49 

pl Szq1 napisał(a):
Wiele rzeczy mogli by zrobić, ale i tak wszystko zrobią po swojemu, albo nie zrobią w ogóle.

A alphie to będzie to co każdy chciał i to co resztki DICE potrafią, później wkroczy EA stwierdzając że za bardzo różni się od CoDa i trzeba wszystko uprościć :D

PostNapisane: 27 kwi 2013, 15:26 

Widzę, że tej strony nie ma sensu już odwiedzać bo wszędzie tylko spam i spam wiecznego narzekacza ;f

PostNapisane: 27 kwi 2013, 16:14 

czopor napisał(a):
Widzę, że tej strony nie ma sensu już odwiedzać bo wszędzie tylko spam i spam wiecznego narzekacza ;f

Heh, sam jesteś tego najlepszym przykładem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2