Teraz jest 18 paź 2019, 05:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 307 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2013, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2013, 16:42
Posty: 13
Witajcie!
To mój pierwszy post na forum. Mam BF2 BC. Bardzo fajna gierka. Czekałem jednak na coś lepszego. Chcę kupić sobie BF4. Zastanawia mnie tylko czy mój komp go uciągnie.

System:
Windows 8 Pro 32-bit

Procesor:
AMD Athlon II X2 255 Processor

RAM:
4,0GB RAM (mogę dokupić jeszcze 4GB i będzie 8GB)

Karta graficzna:
Seria ATI Radeon HD 700

I jaka będzie grafika? (jestem fanem HD) Czy nie będzie ścinać.

Pod koniec wiosny (lub początek lata) będę na kupnie X-Boxa One.

Z góry dzięki za odp.

PS:
Tutaj minimalne wymagania gry:
System: Windows Vista SP2 (32-bit)
Procesor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz lub AMD Athlon X2 2,8 GHz
RAM: 4 GB
Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca (mam bez problemu)
Karta graficzna: 512 MB pamięci (Nvidia GeForce 8800 GT lub AMD Radeon HD 3870)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2013, 18:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Powiedziałbym sprawdź na becie ale...
Jan BZ napisał(a):
System:
Windows 8 Pro 32-bit

To Cię skutecznie dyskwalifikuje.
Jeśli nawet pójdzie to ten archaiczny sprzęt prędzej się usmaży niż zadowoli Cię rozdzielczościami HD i stabilnym framerate.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2013, 19:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Dyskwalifikuje ciebie słaby dwurdzeniowiec.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2013, 19:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
A betę (x64 only) dyskwalifikuje system x86.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2013, 19:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Prawdopodobną grę na PC dyskwalifikuje kupno Xone

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2013, 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
WoWo_Soldier napisał(a):
Prawdopodobną grę na PC dyskwalifikuje kupno Xone

Kupno Xone dyskwalifikuje go jako wartościową jednostkę PC Masterrace.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2013, 19:11 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2013, 16:42
Posty: 13
Czyli z BF4 czekać a Xone'a?

PS:
A jak oceniacie BF3? Fajna tam jest fabuła? Uciągnie to mój sprzęt z dobrą grafą?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2013, 19:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Jan BZ napisał(a):
PS:
A jak oceniacie BF3? Fajna tam jest fabuła? Uciągnie to mój sprzęt z dobrą grafą?

Max 7/10 sam w sobie, biorąc pod uwagę całokształt gry i DICE/EA dałbym 3/10.
Fabuła zasysa mocno, to samo AI.
Jeśli w ogóle uciągnie to nie licz na nic powyżej najniższych detali.
W ogóle co to je HD700?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2013, 19:30 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2013, 16:42
Posty: 13
Nie wiem. Ja tylko nazwę karty podaję.

Te stery coś zdziałają?
https://forums.geforce.com/default/topi ... d-9-30-13-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2013, 19:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Jan BZ napisał(a):

Nie, bo rzekomo masz kartę AMD a próbujesz wepchnąć sterownik Nvidii...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2013, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2013, 16:42
Posty: 13
Dzięki za wszystko już Was nie męczę!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2013, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2013, 21:28
Posty: 6
Witam serdecznie wszystkich graczy BF.

O to podzespoły mojego komputera:

Procesor: AMD Phenom 955,
Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD 4890,
Ram: 12GB,
System: 7 64bit.


Jak go oceniacie, jestem w stanie pograć w "komfortowych" warunkach w nowego BF?

Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 00:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 16:22
Posty: 169
Lokalizacja: SZCZECIN
staszek87 napisał(a):
Witam serdecznie wszystkich graczy BF.
O to podzespoły mojego komputera:
Procesor: AMD Phenom 955,
Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD 4890,
Ram: 12GB,
System: 7 64bit.
Jak go oceniacie, jestem w stanie pograć w "komfortowych" warunkach w nowego BF?
Pozdrawiam.


Poczekaj do piątku to się przekonasz.

_________________
Czy kupić BF4 ??
Poczekaj z pół roku aż wyjdzie kilka dobrych patchy i przestanie wywalać, a grę kupisz za połowę ceny. Teraz gra to badziew.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 08:17 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Na małych serwerach dasz radę, na 64 osobowym z pojazdami będzie ci ciąć i lagować. HD4890 nie ma obsługi DirectX 11 no i ATI nie wydaje na niego najnowszych sterowników.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 10:23 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2013, 21:28
Posty: 6
Sokar44 napisał(a):
Na małych serwerach dasz radę, na 64 osobowym z pojazdami będzie ci ciąć i lagować. HD4890 nie ma obsługi DirectX 11 no i ATI nie wydaje na niego najnowszych sterowników.


Jaką kartę graficzną polecasz do BF4, max 600zł?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 307 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL