Teraz jest 18 paź 2018, 18:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 307 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2014, 14:49 
Offline

Dołączył(a): 12 kwi 2014, 14:42
Posty: 1
Czy BF4 na mniej więcej stałych +30 FPS w multi na low detalach będzie działać na takim lapku ?

Windows:
8.1 x64

Procesor:
Intel® Core™ i5

Model procesora:
i5-3230M (2.6 GHz, 3.3 GHz Turbo)

Ilość rdzeni:
2 rdzenie ficzyne, 4 rdzenie logczne

wielkość pamięci RAM
8 GB

typ zastosowanej pamięci RAM
DDR3 (1600 MHz)

Dysk twardy:
500 GB

Karta graficzna:
NVIDIA GeForce GT 740M

Pamięć karty graficznej
2048 MB

Rozdzielczość
1366x768

Dodam że Battlefield 3, działał na single na wysokich przy 30fps i na multi z teksturami na wysokich resztą na średnich przy około 30 fps.

Z góry dziękuje za odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2014, 05:32 
Offline

Dołączył(a): 31 maja 2014, 05:23
Posty: 1
Powiem wam ze chdzi ładnie na ultra 45 fps

procesor: intel core i5 4430 4 rdzenie 6mb pamienci

Grafika gtx 7770 4gb


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2014, 11:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Przez chwilę wątpiłem w rzetelność testów i myślałem że to kolejny użyszkodnik który grę wymaxował na NESie.
A tu się okazuje że to człowiek który ma małą padaczkę mięśni przedramienia i klepnął o jedną siódemkę za dużo.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2014, 13:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
Co trzy "kosy" to nie jedna ;) , dobrze ze ma duzo "pamiENci"

Ps
Dziendoberek Mofix, co sadzisz o rewelacjach na temat nowego Bf-hard line ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 cze 2014, 00:11 
Offline

Dołączył(a): 5 cze 2014, 23:49
Posty: 1
siema. przymierzam sie do zakupu BF4 bądź w ostatecznym wypadku BF3, w sumie to sam nie wiem bo w żadną nie grałem.
Czy BF4 pójdzie u mnie i jak określicie jak bedzie mi chodzić, ewentualnie jak to sie odnosi do BF3 czy dużo lepiej? na kompach nie za bardzo sie znam,

windows 8
procesor: intel Core(TM) i5-3210M PCU 2.50GHz
8,00 (dostepne 7,88) GB RAM
typ systemu : 64- bitowy system operacyjny, procesor x64
karty graficzne: AMD Radeon HD 7600M Series , Intel(R) HD Graphics 4000

a no i bym grał przez WiFi na lapku w domu , czy osłabiło by to jakość gry


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Battlefield 4
PostNapisane: 31 paź 2014, 19:43 
Offline

Dołączył(a): 31 paź 2014, 19:24
Posty: 6
Witam.Czy pójdzie mi bf4 ? Jak nie to co do wymienienia ?
Karta Graficzna - NVIDIA Ge Force GT 240
Procesor - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Windows 7 (64bit)
Pamięć Ram - 4GB
Wiem sprzęt nie jest dobry ,dlatego przyszłem zapytać się co trzeba wymienić :D Chodzi mi o to żeby poszło na ustawieniach np : 100 rozdzielczość bez lagów.
I żeby komp sie nie zacinał cały xD :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 paź 2014, 20:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Witam.Czy pójdzie mi bf4 ?

Może, ale będzie niegrywalny.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Jak nie to co do wymienienia ?

Wszystko.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Karta Graficzna - NVIDIA Ge Force GT 240

Biurowa żałość.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Procesor - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

Kiedyś legenda, dzisiaj staroć. Potencjał OC ma ale mocy brakuje.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Windows 7 (64bit)

Chyba jedyna sensowna część zestawu, szkoda że na 90% piracka.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Pamięć Ram - 4GB

Podwoić.
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Chodzi mi o to żeby poszło na ustawieniach np : 100 rozdzielczość bez lagów.
I żeby komp sie nie zacinał cały xD :omg:

uwotm8

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2014, 19:28 
Offline

Dołączył(a): 31 paź 2014, 19:24
Posty: 6
Hmm.... Tak jak myślałem a co wymienić i na co :D ? i co gorsze procesor czy karta graficzna ?

EDIT:
Napisałem drugi post bez sensu:
Cytuj:
Witam.Chciał bym się spytać o moim sprzęcie mianowicie to co jest do wymiany i (NA CO) żeby mi poszedł BF4 bez lagów i na ustawieniach 100% rozdzielczość.
Mój sprzęt :
Procesory - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (Z prockami nie kumam ale pisze 2x procesory)
Karta Graficzna - NVIDIA GeForce GT 240
Windows - Windows 7 (64bit)
Pamięć Ram - (4GB ram)

Wiem sprzęt nie jest dobry, dlatego do was przyszłem z tym pytaniem :). :wink: (Proszę o szybką odpowiedź :D )


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2014, 22:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Hmm.... Tak jak myślałem a co wymienić i na co :D ? i co gorsze procesor czy karta graficzna ?

[Galaktyczny(Vipek)] napisał(a):
Wiem sprzęt nie jest dobry, dlatego do was przyszłem z tym pytaniem :). :wink: (Proszę o szybką odpowiedź :D )

Obawiam się, że konieczne jest złożenia nowego komputera. Chociaż nie wiem co rozumiesz przez "ustawienia 100% rozdzielczości".
Sam uruchamiałem betę na Core i5-520M z RAM 4GB i GT330M. Na najniższych ustawieniach jakości w najniższej możliwej rozdzielczości nie przekroczyłem 17 klatek na sekundę.
Bezwzględnym minimum jest lepsza karta graficzna aby w ogóle myśleć o graniu.

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2014, 22:30 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2014, 22:20
Posty: 1
Witam. Mam zamiar zakupić bf'a 4. Niestety internet mam pakietowany, dlatego chciałbym się spytać czego mam się spodziewać po aktualizacji ? Ile GB będzie do pobrania. Tak +/- .
Przy okazji chciałbym się zapytać jak będzie u mnie szedł. Bf 3 szedł dobrze. Ale czy 4 będzie tak samo ?
Intel Core 2 Duo 3,4Ghz
4GB RAM
Radeo HD 7750 2GB Core edition.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2014, 01:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Bardzo dużo, nawet jak się nie ma dlc kupionych to trzeba je ściągać, bf zajmował mi prawie 50gb, do ściągnięcia z tego jest eee z 40+ gb?
Ale nie przejmuj się internetem, na tym sprzęcie i tak imo nie ma co grać

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lis 2014, 21:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2010, 11:09
Posty: 219
demii napisał(a):
internet mam pakietowany


A jest jakiś inny niż taki z transmisją pakietową? 8)

_________________
Pzdr, Tomek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2015, 17:03 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2015, 16:56
Posty: 1
Mam pytanie czy na takim komputerze będzie płynnie chodził Bf4:
Karta graficzna Gigabyte GTX 650
Ram: 8
Procesor:AMD fx-8320 Eight-core procesor 2.91 ghz
64 bity
No i mam miejsce na dysku :D
Proszę o odpowiedź :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2015, 17:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Nie przesadzaj z detalem, to GPU nie ma soczku na to.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2015, 16:13 
Offline

Dołączył(a): 30 paź 2007, 11:54
Posty: 50
witam
mam win 8.1 64 bit home
i5 3350p
radeon hd 7850 oc
8 gb ram
bf3 hul aż miło
jak powinno być z bf4 na 1680*1050?
ustawić mantle czy directX w konfigu grafiki?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 307 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL