Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
Jety są wspaniałe, lata się dużo lepiej i ciekawiej niż w bf3,
Taa, dużo lepiej, zmiana z "bardzo źle" na "źle/przeciętnie" to jednak duży skok jakości :>
Tak, tylko że dla mnie to w trójce nie było aż takie złe.
Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
walki (dogfighty)nie są takie ekstremalnie nudne,
Bo zwykle trwają 30 sekund.
Dokładnie tak, nienawidziłem tego latania po x minut w kółko jak się było podobnych umiejętności co wróg.
Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
jeden uber pro ogar nie zamknie już całego teamu w respie
Bo trudno jest zestrzelić piechotę bez rakietek. Dodatkowo hud w każdym pojeździe latającym skutecznie utrudnia celowanie.
I tak i nie, na pewno na plus, że trudniej, ale nadal się da, stealth jetem można sobie pomarzyć (właśnie ten hud + ultra low dmg z działek), ale attack bardzo ładnie kosi piechote. btw. ja porównuje tu cały czas bf3 cq z bf4 cq innych trybów nigdy nie biorę pod uwagę.
Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
(no chyba że są skończonymi drewnami albo dali sobie ukraść stelath jeta i pelotke (active radar rockets :* ),
Stealth jety to najgorsze hovno w tej grze :*
Nie zawsze,
1. Active rakiety kontrują wszystko co lata w tym, co najważniejsze, attack jeta
2. Gdy wrogi team nie ma jakichś wymiataczy to zawsze można wspomagać tymi namierzalnymi rakietami, póki coś nie rozpędzi się to nawet trafiają :>
Mofixil napisał(a):
szakal0x napisał(a):
jety nadal są imo doskonale zbalansowane!
Dla kogoś kto je wielbi i nimi lata, tak, dla każdego innego gracza, dzięki nie. Doskonale wiem że GAU8 to masakrator w rzeczywistości ale w tej grze jest zwyczajnie przegięty, toż to instakilluje wszystko. Prócz tego
SU50 zacne pętelki kręci, ile to ma promienia, 20m
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
?
Tak, ale attack jet powinien masakrować wszystko wszędzie. Kontrą jest pelotka i wrogie jety, na pewno nie może być tak, aby czołgista czy piechur mógł spać spokojnie. W bf3 było o tyle gorzej, że były dwa jety które i tak rozwalały każdy pojazd na jedno podejście, przy dwóch ogarniających pilotach bardzo szybko się serwery wypróżniały, tu jest o tyle lepiej, że masakrator jest tylko jeden.
Mofixil napisał(a):
Przy tak spieprzonej fizyce jak na frostbite, nie powinno być żadnych pojazdów.
xaxaxa, kto by to kupił dla infantry ? ;d Sorry, ale nawet ja nie, szczególnie po tym co się dzieje w tej grze teraz. Kolejnego bc2 nigdy w życiu.