Teraz jest 22 sie 2014, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lis 2013, 14:53 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lut 2010, 17:25
Posty: 61
Już wiem o którym fragmencie mowa. Ja to zrobiłem standardowo - sprint i skok do przodu na drabinę, a więc SHIFT+W+SPACJA.
Z kolei w sieci piszą, aby nie biec tylko stanąć na krawędzi i w locie wciskać E.
Kolejna teza mówi o tym, że to bug pojawiający się na kartach Nvidia, rozwiązany w sterownikach 331.65 WHQL i wyższych.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lis 2013, 12:55 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2013, 19:37
Posty: 4
Bede jeszcze probowl przeskoczyc roznymi sposobami. Ja mam wlasnie grafike nvidia, sterowniki mam zaktualizowane i nic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lis 2013, 19:28 
Offline

Dołączył(a): 21 lis 2013, 19:24
Posty: 3
Witajcie, trzeci dzień siedzę na tej tamie ni cholery nie mogę jej przeskoczyć . Już wszystkiego próbowałem ,właśnie minęła kolejna godz i nic. Ciężko jest mnie wk... ale tu akurat się udało. Jutro spróbuję jeszcze raz jak będzie podobny efekt to wypi.. grę!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2013, 12:46 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
A probowales wczytac cala misje od nowa? Mi kiedys finalowa misja stanela, nikt nic nie robil czyli gadal a lokacja byla zamknieta, zrobilem ze 2-3 razy reloada ale wciaz byl blad. Jak zaczelem od nowa to ruszylo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2013, 20:45 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2012, 15:41
Posty: 42
fanthomas18 napisał(a):
Probowalem wiele razy to przeskoczc, probowalem tez zaraz po odbiciu sie puscic wszystko i nic, za kazdym razem spada na dol.
Jestem w momencie gdy z ekipa wchodzimy na gore rusztowania i hannah mowi ze trzeba to przeskoczyc, probowalem czekac ale nic sie nie dzieje


Tak, ja też miałem problem z przeskoczeniem, ale gdzieś za 7-8 razem mi się udało. Ale przyznam, że nie pamiętam, co ja wtedy robiłem, czy puszczałem W+shift, czy trzymałem... Chyba bardziej trzeba celować na sam środek drabiny i jakoś się udało.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2013, 22:58 
Offline

Dołączył(a): 21 lis 2013, 19:24
Posty: 3
Nie pomaga nawet reset misji ,chyba przez tą tamę sam się zrestartuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2013, 12:25 
Offline

Dołączył(a): 24 lis 2013, 12:21
Posty: 1
u mnie było podobnie ale przełączyłem bieganie z przytrzymania przycisku na kliknięcie i bez problemu przeskakuje.
Po prostu klawiatura się blokowała.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2013, 14:15 
Offline

Dołączył(a): 21 lis 2013, 19:24
Posty: 3
Witajcie ,tydzień nie próbowałem ,faktycznie trzeba trzymać shift naciskać W i normalnie skoczyć . Dzięki za podpowiedz przeskoczyłem za 2 razem a dzisiaj powiedziałem jak się nie uda to koniec z grą.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL