Teraz jest 13 lis 2018, 07:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lut 2014, 21:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 19:28
Posty: 57
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Mofixil napisał(a):
flanka z zewnątrz jest zazwyczaj odsłonięta :D


A to, to było pierwsze, co zauważyłem na tej mapie. Mróz, wiatr wieje, śniegiem piździ, nic nie widać... to po co wychodzić?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 22:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
boog_PL napisał(a):
A to, to było pierwsze, co zauważyłem na tej mapie. Mróz, wiatr wieje, śniegiem piździ, nic nie widać... to po co wychodzić?

Bo mamy granaty zapalające :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 01:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wracając do tematu.
Pierwsze wrażenia z Second Assault?
Jak dla mnie nic specjalnego, parę zmian, które w zasadzie nic nie zmieniają.
Metro - Dick in a bledner z bocznymi przejściami
Oman - burza piaskowa wkurza wszystkich
Caspian - tak samo nudny jak wcześniej
Firestorm - taka sama sprzętowa gonitwa jak w 3. Wiecznie coś lata, jeździ, albo wybucha. Chwili spokoju.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 03:54 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Metro - Dick in a bledner z bocznymi przejściami



Zapomniałeś dodać,że jeszcze więcej medyków lata niż w "3" z mega ace23(niech ich ....upali) i crach goni crach na tej mapie.
Tak że kiacha ten dodatek jak cała nie działająca do tej pory gra.Może jak kiedyś to naprawią,wówczas będzie można poczuć potencjał tej gry.Na chwile obecna gra "na kołek"-mam jej dość.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 06:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 sty 2010, 20:00
Posty: 54
pykam zeby bronie odblokowac bo szalu nie ma... gulf chyba najbardziej mi sie podoba z burza piaskowa - helka z podczerwienia wtedy wymiata, no i nie ma pier** AA mobilnych mozna na tych mapach w koncu helkami latac dluzej niz 3 min

_________________
ESL profile
inVade


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 11:20 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lut 2010, 17:25
Posty: 61
Ku zaskoczeniu dodatek mi się podoba. Te nowe mapki to nie tylko dodanie po jednym bajerze Levolution ale też więcej zmian.

Caspian - przez te nowe wieże mapa stała się bardziej przyjazna dla snajperów, co jest wkurzające. Cieszą za to tunele i możliwość zawalenia wieży na centralny punkt i utworzenia w ten sposób kolejnej drogi do flagi.
Firestorm - bardzo ładna stylistyka, sporo ognia niebezpiecznego dla piechoty i w końcu jakieś znaczenie dla dwóch bocznych punktów - jeden odpowiada za kanonierkę, drugi już za zwykły skan.
Metro - w CQ i tak nie ma wszystkich nowych wejść, poza tym nie odczułem zmian.
Oman - burza piaskowa dodaje świetnego klimatu, odosobnienia z powodu słabej widoczności. Nieco przypomina to dodatek End Game do BF3.

Wspomnę jeszcze o dwóch rzeczach:
Dowódca/Komendant - na Firestormie do dyspozycji oddano zarówno pocisk jak i kanonierkę - duży plus. Nie wiem jak jest na innych mapach ale na Omanie z powodu dużej ilości flag jest to również możliwe.
Grafika: nie wiem co twórcy kombinowali z oświetleniem ale tylko Firestorm wygląda ładnie i lepiej. Tereny nieco oddalone na Omanie wyglądają ohydnie (aż sprawdziłem ustawienia graficzne z niedowierzania. Dopiero burza piaskowa ukrywa niedoskonałości, może to celowy zabieg. Na Caspanie wcale nie jest lepiej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 14:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
A jak jest z samolotami w tym dodatku? Startuje się z lotniska tak jak było w jakimś tam zwiastunie czy rozpoczyna się lot z powietrza? I następne, jakie są samoloty na mapach? Stealthy czy Attack Jety? :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 14:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Startuje się z lotnisk. Jest Stealth i Attack, lub tylko Stealth.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 15:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
A na jakich mapach, jakie zestawienie samolotów? :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2014, 15:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Firestorm: Stealth + Attack
Oman: 2x Stealth
Caspian: 2x Stealth

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2015, 14:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Niestety, od wczoraj po łatce origin BF4 kupiony legalnie w Polsce jest wyłącznie z żenującym dubbingiem polskim.
Zmiany w rejestrze i nakładka językowa już się nie sprawdzają.

Zastanawia mnie tyko, po co komu po 2 latach od premiery grzebać przy takiej duperele jak wersja językowa, skoro nikt na to nie narzekał.
Ot, taka niedźwiedzia przysługa, psikus na dzień niepodległości.

Mało tego, nawet jeśli kupię podstawkę w Anglii czy US, to i tak zarejestruje mnie jako gracza z Polski z wersją PL/RU.
Żenada.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2015, 15:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Akurat Battlefield 4 zakupiony w Polsce zawsze miał blokadę na PL/RU i wszelkie metody pozyskania wersji językowej spoza tego zakresu były mniej lub bardziej legalne.

Swoją drogą, u mnie wciąż działa po angielsku, ale ja już się długo namęczyłem z supportem i po prostu przykleili mi do konta wersje bez blokady językowej :D
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2015, 15:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
A mógłbyś się wstawić za 2 ludkami z Polski, żeby też zmienili wersję na tę normalną?

Przecież z polskim dubbingiem nie da się grać, nie mówiąc już o napisach... :|

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2015, 15:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Chciałbym ale nie mam takiej mocy sprawczej.
Mnie dopiero po dwóch latach łaskawie zmienili, gdy zacząłem się dopytywać dlaczego na innym komputerze na którym grałem nie było blokady, mimo tego samego konta.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL