Teraz jest 22 mar 2019, 20:33

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lut 2014, 10:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Bez Outcome działa tak długo jak nie masz wersji ograniczonej tylko do PL/RU.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2014, 20:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
boog_PL napisał(a):
Wierzbin napisał(a):
A skąd można pobrać oryginalne pliki językowe?


Na samym początku (po premierze) skorzystałem z tej strony:
http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html
Jednakże strona była na bieżąco aktualizowana (po każdym patchu). Z tego, co pamiętam, nie wychodziłem poza ściągnięcie plików lokalizacyjnych:
http://files.pin4allstore.com/bf4/Battlefield4_en.zip
i fix rejestru:
http://files.pin4allstore.com/bf4/bf4_en.zip

Żadnego Outcome już nie stosowałem, nie chciało mi się już w to bawić.

HA!
Wielkie dzięki, jak Cię spotkam w Bielsku, to stawiam duże piwo!!!
BF chodzi w oryginalnej wersji!
Nareszcie! :mrgreen: :omg:

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:17 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Da sie jakos zrobic by pograc z polskim dubingiem w multi (z nudnow:)) majac wersje BF4 Premium ENG? Chce aby PL i ENG dubbing byl do wyboru


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
BlackCockDown napisał(a):
Da sie jakos zrobic by pograc z polskim dubingiem w multi (z nudnow:)) majac wersje BF4 Premium ENG? Chce aby PL i ENG dubbing byl do wyboru

Premium nie ma nic do rzeczy.
Jeśli masz unlocka to wystarczy pozyskać pliki językowe do pożądanych języków i zmienić ustawienia.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
BlackCockDown napisał(a):
Da sie jakos zrobic by pograc z polskim dubingiem w multi (z nudnow:)) majac wersje BF4 Premium ENG? Chce aby PL i ENG dubbing byl do wyboru

Masochista.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2014, 15:23 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
W BF3 byly obie opcje mozliwe... O tak dla zabawy, gra ograna, wiec jakis bajer sie przyda ;). Probowalem wersje FR ale jedyne co widze to czarny ekran ala DOS i tyle, jak zmienie na EN to gra dziala.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2014, 16:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
BlackCockDown napisał(a):
W BF3 byly obie opcje mozliwe... O tak dla zabawy, gra ograna, wiec jakis bajer sie przyda ;). Probowalem wersje FR ale jedyne co widze to czarny ekran ala DOS i tyle, jak zmienie na EN to gra dziala.

Bo albo pliki masz złe, albo Origin to blokuje.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 14:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Nie wiem co popsuli, ale też już mam dość i odpuszczam grę w BF'a. Tak mi dropią FPSy na obu sprzętach od ostatniej aktualizacji, że nie ma gry. Bez sensu, gorzej mi to teraz działa niż beta...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 17:07 
Offline

Dołączył(a): 4 lis 2011, 17:28
Posty: 13
Kupiłem premke specjalnie żeby pograć mapki z bf3, ale fps tak spadły, że stało się to niegrywalne z stałych 60 na spadło na 40 z dropami do 20fps

chodzi to dużo słabiej niż beta ... porażka poraź kolejny....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 17:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
nowe mapy
wow
nextgen
takie nowosci
#go4bf4

gówno, serio jak bym chciał w nie grać to bym w bf3 grał, mapy z bf2 w bf3 miał sens bo to na serio była inna generacja i czas od jakich typowy gracz ostatni raz na nich grał był dość spory, nawet mi się nie chce gry instalować aby je obadać.
Czekam na kolejne dlc

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 17:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
szakal0x napisał(a):
Czekam na kolejne dlc

Paracel x4 :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 17:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
wdrL napisał(a):
Kupiłem premke specjalnie żeby pograć mapki z bf3, ale fps tak spadły, że stało się to niegrywalne z stałych 60 na spadło na 40 z dropami do 20fps chodzi to dużo słabiej niż beta ... porażka poraź kolejny....

Hmm... ludzie są dziwni> jakbym chciał pograć w mapki z Trójki to odpaliłbym BFa 3, a nie wydawał pieniądze na bezsensowny dodatek. Tak jak ktoś napisał wyżej, przeniesienie mapek z Dwójki do Trójki miało sens gdyż były robione na kompletnie innych silnikach i dzieliło je jakieś 6 lat. A w "nowe" mapy mieliśmy okazję grać jakieś pół roku temu i gdyby nie zmiany typu dodanie dużej ściany na Kaspianie to byłby by identyczne. Pomijam fakt, że:
1. Wybrano chyba najgorsze mapy z poprzedniej części - Metro jest okropne w samym zamyśle, Kaspianowi do ideału też sporo brakowało, Firestorm był de facto malutką mapą z dodatkiem dużej, pustej przestrzeni w postaci połaci piasku, na które nikt się nie zapuszczał, a Oman chyba w ogóle się nie zmienił - po prostu dodali mu burzę piaskową.
2. Ludzie na forach battlelogu przekrzykują się, w które mapki z trójki chcieliby zobaczyć - tego też nie rozumiem, ja domagałbym się nowych map.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 17:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Krex napisał(a):
wdrL napisał(a):
Kupiłem premke specjalnie żeby pograć mapki z bf3, ale fps tak spadły, że stało się to niegrywalne z stałych 60 na spadło na 40 z dropami do 20fps chodzi to dużo słabiej niż beta ... porażka poraź kolejny....

Hmm... ludzie są dziwni> jakbym chciał pograć w mapki z Trójki to odpaliłbym BFa 3, a nie wydawał pieniądze na bezsensowny dodatek. Tak jak ktoś napisał wyżej, przeniesienie mapek z Dwójki do Trójki miało sens gdyż były robione na kompletnie innych silnikach i dzieliło je jakieś 6 lat. A w "nowe" mapy mieliśmy okazję grać jakieś pół roku temu i gdyby nie zmiany typu dodanie dużej ściany na Kaspianie to byłby by identyczne. Pomijam fakt, że:
1. Wybrano chyba najgorsze mapy z poprzedniej części - Metro jest okropne w samym zamyśle, Kaspianowi do ideału też sporo brakowało, Firestorm był de facto malutką mapą z dodatkiem dużej, pustej przestrzeni w postaci połaci piasku, na które nikt się nie zapuszczał, a Oman chyba w ogóle się nie zmienił - po prostu dodali mu burzę piaskową.
2. Ludzie na forach battlelogu przekrzykują się, w które mapki z trójki chcieliby zobaczyć - tego też nie rozumiem, ja domagałbym się nowych map.



Do zakupu Premium mogą przekonać mnie mogą jedynie nowe dodatki - o ile mapki w nich zawarte i tryby będą lepsze niż te w trójce i nie wymrą po kilku tygodniach po wydaniu tak jak w było w trójce.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 20:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 19:28
Posty: 57
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Krex napisał(a):
Do zakupu Premium mogą przekonać mnie mogą jedynie nowe dodatki - o ile mapki w nich zawarte i tryby będą lepsze niż te w trójce i nie wymrą po kilku tygodniach po wydaniu tak jak w było w trójce.


Teoretycznie poprawili najlepsze mapki z trójki (najlepsze-wcale nie znaczy dobre w ogólnym tego słowa znaczeniu). I tak np. na Metro - które przyciągało szczególny typ graczy wprowadzili parę nowych przejść, włączyli windy przy kasach, generalnie jest już dużo sposobów, żeby ominąć ten cały clusterfuck. Jakież było moje zdziwienie, gdy dziś, po wejściu na serwer ujrzałem te wszystkie korytarzyki, o których mówię, zupełnie puste, natomiast na tradycyjnych już miejscach tkwiły niczym przyspawane grupki partyzantów, obrzucające się nawzajem granatami, jak gdyby nigdy nic...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2014, 21:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
boog_PL napisał(a):
Jakież było moje zdziwienie, gdy dziś, po wejściu na serwer ujrzałem te wszystkie korytarzyki, o których mówię, zupełnie puste, natomiast na tradycyjnych już miejscach tkwiły niczym przyspawane grupki partyzantów, obrzucające się nawzajem granatami, jak gdyby nigdy nic...

Przecież TA nie nauczy się nagle flankować, dlatego na środkowej fladze na Op. Unlocker wszyscy się pchają głównymi wejściami gdzie podziemia i flanka z zewnątrz jest zazwyczaj odsłonięta :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL