Teraz jest 16 lip 2019, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 gru 2013, 14:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2013, 12:34
Posty: 29
Cytuj:
Bo na za wolne pobieranie jest fix:

Zaraz sprawdzę i dzięki za podpowiedź ale to jest chore - nawet ten fix. Idealnie wpisuję się w sposób działania EA.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2013, 08:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
FOXU napisał(a):
Powiedzcie mi taką rzecz, bo nie jestem w tym do końca obeznany. Oczywistym jest, że gracz musi pobrać patcha, żeby grać. Ale czy przypadkiem serwery też nie muszą być zaktualizowane? Może stąd te początkowe wyrzucanie z gry?


Po pobraniu patcha, granie na każdym serwerze R12 kończy się wywaleniem przez pb. Serwer musi być zaktualizowany do wersji R13. Aktualizacji dokonują admini serwerów..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 04:42 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lut 2010, 17:25
Posty: 61
Ktoś postanowił ukarać szefa :lol:
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 07:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2013, 12:34
Posty: 29
Krecik napisał(a):
Ktoś postanowił ukarać szefa :lol:
Obrazek


Jaki to serwer ? Już go lubię :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 15:05 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Wiadomo cos o tej lunecie do 1911? Gralem dzis rano, i odpalilem gre na 1 runde po 13. Potem mnie nie ma, ale chetnie bym dostal ta lunete lecz ide do pracy wiec nie mam pewnosci czy to co zrobilem dzis sie zaliczy - powinna byc odrazu do odlbokowania? Bo mi sie pokazuje ze info ze to dla devow


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
BlackCockDown napisał(a):
Wiadomo cos o tej lunecie do 1911? Gralem dzis rano, i odpalilem gre na 1 runde po 13. Potem mnie nie ma, ale chetnie bym dostal ta lunete lecz ide do pracy wiec nie mam pewnosci czy to co zrobilem dzis sie zaliczy - powinna byc odrazu do odlbokowania? Bo mi sie pokazuje ze info ze to dla devow

tego chyba nikt nie wie jeszcze kiedy to dadzą

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 16:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Pewnie kolejny bug, który będzie naprawiony "soon" jak battlepacki dla weteranów i pre-orderów :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 gru 2013, 11:10 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Co zrobili? Opoznili...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2013, 14:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Nie miałem za bardzo kiedy pograć w nowy DLC, jednak na mapce Altai Range na otwartym terenie mam 25fps :shock:
Normalnie w grze mam ok 50-60fps (włączony jest v-sync) a tu taki zonk. Czy u siebie też macie taki spadek wydajności tylko na tej mapce?

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2013, 14:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lip 2004, 11:31
Posty: 58
Tak dokładnie to samo..Pusta mapa 30 fps, odwrócę się gdzieś gdzie jest kilku graczy 60fps..W podstawce to samo. Co śmieszne tak jest tylko na mapach gdzie jest woda, tam gdzie nie ma wody fps nie spada nigdy poniżej 60...

Aa no i najlepsze z całego BFA 4 ,że na medium mi tnie jak cholera, ale na ultra już nie.

@edit
To pewnie dlatego, że nie mam premium.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2013, 11:50 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lut 2010, 17:25
Posty: 61
Idealne podsumowanie BF4:
http://www.youtube.com/watch?v=LwQQaWopZOI

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2013, 01:57 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Maciek833 napisał(a):
Tak dokładnie to samo..Pusta mapa 30 fps,

U mnie jest ok, sama gra dropowala nawet w 720p na low z ustawieniami na -70 tej nowej funkcji w ustawieniach. Polecam wyczysczenie karty - u mnie gra odrazu stala sie grywalna, 60fps na low gdzie wczesniej mimo nizszych ustawien niz obecne wciaz bylo 30-60, gdzie 60 bylo gdy nic sie nie dzialo :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL