Teraz jest 10 gru 2019, 16:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 gru 2013, 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2013, 09:17
Posty: 22
Jak donosi Polygon EA wstrzymuje prace nad dodatkami dopóki nie naprawią błędów nękających graczy.

W oświadczeniu przesłanym do Polygon, przedstawiciel EA napisał, że dodatki zostają wstrzymane do czasu, aż EA DICE nie naprawi błędów nawiedzających wszystkie platformy od czasu premiery, która miała miejsce miesiąc temu.

"Przede wszystkim chcemy podziękować wszystkim fanom, którzy grają i wspierają Battlefield 4." - pisze przedstawiciel."Wiemy, że nadal mamy wiele do naprawienia w naszej grze - to jest nasz cel priorytetowy nr 1. Zespół DICE nieprzerwanie pracuje nad aktualizacją. Od momentu, gdy prace nad dodatkiem China Rising wchodziły w finalną fazę, zaczęły pojawiać się problemy z podstawką. Postanowiliśmy dotrzymać słowa i wydać dodatek [China Rising - dop. tłumacza] w tym tygodniu, ale nie ruszymy kolejnych projektów czy dodatków, dopóki nie uporządkujemy sytuacji z Battlefield 4. Wiemy, że wielu naszych fanów jest sfrustrowanych i rozumiemy ich. Nie spoczniemy dopóki tego nie naprawimy."

Przedstawiciel doradził graczom, aby odwiedzali stronę Battlefield Control Room, gdzie EA będzie zamieszczało informacje nt. aktualizacje do Battlefield 4.
-------------------------------------------------

Czujecie się pocieszeni? :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 11:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Czyli nigdy nie będzie dodatków? :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 11:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2013, 09:17
Posty: 22
LUL całkiem możliwe :D nie no ale swoją drogą, to osobiście oceniam to jako ruch w dobrą stronę. Szkoda tylko, że nie dostaliśmy produktu skończonego w 100% na premierę.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 13:47 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
PR gadanie, kolejny mappack jest za 3 miesiace, ale przeciez oni nie pracuja 3 miechy nad 4 mapami. Zapewnie wiekszosc dodatku jest gotowa, np. stare bronie z BF3 ktore daje China i Second, jak rowniez pojazdy - dirtbike byl juz, buggy z BF3b2k tyle ze z granatnikiem a przeciez w China wielka nowoscia sa 2 pojazdy - dirt i "bombowiec" z rakietami, ten pierwszy znamy, drugi zapewnie jest gotowy od trailera ktory pokazywal cien bombowca w koncowce. Wielkie sciemy wala a ludzie to lykaja bo nie maja wiedzy jak dzis wyglada produkcja gry/jej zawartosci.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 15:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
BlackCockDown napisał(a):
PR gadanie, kolejny mappack jest za 3 miesiace


A nie za 3 tygodnie?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 16:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
szakal0x napisał(a):
BlackCockDown napisał(a):
PR gadanie, kolejny mappack jest za 3 miesiace


A nie za 3 tygodnie?

Second Assault jak i China Rising były albo skończone jeszcze przed premierą albo wykończyli je tuż po wydaniu gry.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 gru 2013, 08:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2005, 14:58
Posty: 449
Lokalizacja: Żychlin
Generalnie ruch w dobrą stronę...przynajmniej medialnie, jednak znając EA jak zwykle jedno naprawią, a schrzanią coś innego. Oby udało im się poprawić te najważniejsze błędy oraz zoptymalizować trochę wydajność.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2013, 14:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 gru 2006, 20:43
Posty: 21
To jakie wrazenia zostawi po sobie BF4 wplynie na sprzedaz kolejnego BF'a a wiec kase dla EA, Dice. Zlotej kury nie zarzna. Teraz kazdy placze o netcode za czasow "2" mowilo sie hitregi/hitboxy. Zawsze cos bedzie. A multiplatfomowosc tytulu nie pomaga w zrobieniu produktu wolnego od bledu. BF2 mial duza przewage ,ze byl tylko na PC.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2013, 17:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 wrz 2011, 18:23
Posty: 79
Lokalizacja: Dublin/IRL
Ciekawy jestem ile jest w tym prawdy
http://www.gamespot.com/articles/will-e ... 0-6416590/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2013, 17:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2005, 14:58
Posty: 449
Lokalizacja: Żychlin
Z całą pewnością wieloplatformowość współczesnych produkcji to duże wyzwanie, któremu większość producentów niestety nie jest w stanie sprostać. Osobiście żałuję, że w ogóle zaczęto robić BFa pod konsole, gdyż jest to gra z zamysłu przeznaczona dla PC od samego początku. Przystosowywanie jej do wymogów konsol na pewno sporo miesza w kodzie, jednak trudno się dziwić, że EA to robi - wystarczy popatrzyć na ceny gier na konsole.

:D Znacie? ---> http://www.youtube.com/watch?v=qG3W7jNA8Zg


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2014, 19:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Jak widać DICE chyba uważa że gra jest poprawiona bo nadchodzi nowy dodatek.

http://mp1st.com/2014/02/26/rumor-battl ... xDN9_n4pat


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 17:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Oni nigdy nie twierdzili inaczej. Błędy dotyczyły raptem niewielkiej części graczy wg nich.
A tam nowy dodatek, dodali plutony - żeby taki sobie stworzyć musisz mieć Premium, to jest dopiero zdzierstwo :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 19:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Krex napisał(a):
żeby taki sobie stworzyć musisz mieć Premium, to jest dopiero zdzierstwo :D


Od 13 marca Plutony będą dostępne dla wszystkich (znaczy ich tworzenie).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 19:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
WOLOLOLOL

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL