Teraz jest 13 paź 2019, 22:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 gru 2013, 10:07 
Offline

Dołączył(a): 11 cze 2008, 23:18
Posty: 1
Czy można ustawić minimapkę tak aby była nieruchoma, żeby nie obracała się razem z graczem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2013, 14:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Z tego co mi wiadomo to nie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, 18:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Mapka pozostawia wiele do życzenia.
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures ... ttlefield/

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, 20:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Można skorzystać z battlescreena, ale trzeba mieć dodatkowy monitor.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wystarczy tablet.
Ale i tak dane przychodzą ze sporym opóźnieniem, tak że niewiele pomaga.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2013, 00:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Wierzbin napisał(a):
Wystarczy tablet.
Ale i tak dane przychodzą ze sporym opóźnieniem, tak że niewiele pomaga.


wat?

Nope, są na bieżąco, jak już to opóźnienia są minimalne, ucavem jak grałem to idealnie pasowało. A nawet minimalne opóźnienia nic nie znaczą bo liczą się na bliskim dystansie a tam już masz zwykłą minimape też do wyboru.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2013, 12:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
Wierzbin napisał(a):
Wystarczy tablet.
Ale i tak dane przychodzą ze sporym opóźnieniem, tak że niewiele pomaga.


Jak mając tablet odpalić ten battlescreen? To jest jakaś osobna aplikacja? Pozdr

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2013, 12:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Tak, jest to osobna aplikacja battleloga. Tak jak plugin na pc tak i jest jakaś na tablety.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2013, 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wchodzisz na tablecie na battlelog, logujesz się jako TY (musisz zaktualizować przeglądarkę) i jak na kompie wchodzisz na serwer, to na tablecie/drugim komputerze włączasz battlescreen.
Może faktycznie przesadziłem z tymi opóźnieniami. Nie jest to tak tragiczne.
Choć miałem cichą nadzieję, że taki dodatek przyda się na serwerach HC, gdzie nie ma minimapy.
Jednak battlescreen dostępny jest tylko na serwach gdzie minimapa jest włączona. Na dobrą sprawę na niewiele się zdaje.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2013, 12:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
Obrazek

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL